Uudet bussit, syksy 2018

Pohjolan liikenteelle tulee Suomen ensimmäinen sähkö VDL Toukokuun alussa, linjalle 51.
Akkusähköbussiksi luokiteltava VDL on kyllä Suomessa liikkunut aiemminkin, kolmisen vuotta sitten. Espoon linjalta 11 otettuja kuviakin on varmasti netissä, joskaan ei omassa kuvastossani. Saman VDL:n kuvasin syyskuussa 2015 Helsingissä, kuva tässä.

Linjalla 51 kokeiltava VDL on luultavasti modernimpi kuin aiemmin täällä vieraillut saman valmistajan sähköinen kulkine.
 
Millä linjoilla noita Nobinan uusia teli-Suburbaneja tullaan näkemään? ja osaako kukaan sanoa montako niitä tulee?
 
Nobinan uusia citea busseja on toimitettu nyt juuri muutama kpl hakunilan varikolle.
 
Kuule ei ole!! Hakunilaan EI OLE tullut mitään uusia autoja... Älä keksi omia juttuja kun ne ei pidä paikkansa...

En tiiä mistä nyt kiihkoilet, mutta bussit ovat Citea LLE 120 mallia. Jos ne ei ole menneet hakunilaan jäädäkseen niin voi olla että kävivät pihassa. Ite ainakin näin ohi ajaessani sen että kävivät ainakin pihalla.
 
Viimeksi muokattu:
En tiiä mistä nyt kiihkoilet, mutta bussit ovat Citea LLE 120 mallia. Jos ne ei ovat menneet hakunilaan jäädäkseen niin voi olla että kävivät pihassa. Ite ainakin näin ohi ajaessani sen että kävivät ainakin pihalla.

Sori, taisin sanoa ton vähän typerästi. Mutta siis Hakunilan varikolle ei ole tullut vielä mitään uusia autoja, ei Suburbaneja eikä VDL:ää. Kuulemaan mukaan, 3 Suburbania tilatusta X määrästä menee Kloviin.
 
Takaisin
Ylös