Havaintoja HSL-alueelta - lokakuu 2019

Eikös tämä ole täysin vakio? Ollut ensimmäisen kerran linjalla 235 jo 18.10. Ja sen jälkeen joka päivä.
Ehkä näinkin, mutta oliko autosta #1140 sitten rekisteritunnuksineen mainintaa tuota aiemmin foorumilla? (Muoks. Näköjään oli, mutta minäkin olin sen jo unohtanut). Arvelen, että tuo oli ensimmäinen kerta, kun kuukanko auton omin silmin havaitsi kyseisen auton ylipäänsä linjalla, ja samalla sen rekisteritunnuksen. Mielestäni tuo on aivan asiallinen noteeraus havaintopalstalla ajankohta huomioon ottaen. Kaiken lisäksi saman sarjan auto #1137 on ollut muutaman päivän liikenteessä, mutta ei kertaakaan tällä linjalla (235), joten ei välttämättä mistään voi tässä vaiheessa päätellä ainakaan kaikkien tuon sarjan autojen vakiolinjoja tai -kiertoja. Tottahan se on, että hyvin moni Klovin auto #1127 - #1142 kulkee linjalla 235, mutta eivät kaikki ja toisaalta toistaiseksi 235:llä näkee muutakin kalustoa. Ymmärrän toki senkin hyvin, että näitä juttuja voi ajatella muullakin tavoin. Akizz:n viestissä oli ilman muuta oma pointtinsa. :)

Erään yhdistyksen uutispalstan alussa oli pitkään motto: "Tietäminen ei ole minkään arvoista, jollei siitä kerrota". Tuon soveltaminen hyvällä suhtellisuuden tajulla on varmasti mukava juttu.
 
Eikös tämä ole täysin vakio? Ollut ensimmäisen kerran linjalla 235 jo 18.10. Ja sen jälkeen joka päivä.

Näköjään siitä olikin Noksun havainto jo 18.10. Olin jo unohtanut, että väliltä 1137 - 1142 juuri tuo oli jo bongattu :oops:
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös