Bussinkuljettaja hyökkäsi autoilijan kimppuun

Liittynyt
16 Joulukuu 2006
Viestit
70
Moderaattorin huomautus/kuukanko: seuraava kirjoitus perustuu nähtävästi tähän uutiseen: http://www.iltalehti.fi/uutiset/200701175603575_uu.shtml

Linja-autonkuljettaja ei saa nousta autostaan torumaan autoilevaa meanheadia.

Parempi olisi ollut lasauttaa perään ja sitten katsella mistä tuulee. Ei olisi liikennepäällikölläkään moittimista. Ja ennen kaikkea ei olisi tullut rikottua firman ohjeita, sillä silloin olisi saanut ehkä nousta autosta, ilman rengasrautaa tosin.

Jos nyt oikein käsitin, niin Concordian kuljettajan eivät saa nousta autoistaan kuin vaihdoissa! Ehkä luin lehteä kuin pirua raamattua.

Kokemukseni perusteella henkilöautoilija on vetänyt ylinopeutta bussin eteen ja matka edellä olevaan jäänyt lyhyeksi, niin lossit kiinni ja bussilta jarrutusmatka pois. Varmaankin kuvaan kuuluu vielä kääntymättä jättäminen Vaakalinnuntielle ja suoraan ajo liikennesääntöjen vastaisesti.

Odotellaan nyt kuitenkin poliisitutkimuksen tulosta ja hutkitaan sitten lisää.

Alla oleva on sitten sarkastista huumoria ja ei mahdollista tosielämässä, eikä kuvaa minun tapaani liikenteessä mutta mutta kusipäitä riittää ja riittää.

Busseihin pitäisikin saada sellaiset miinanraivausketjut, jotka mätkivät väärin eteentunkevia. ei tarvitsisi montakaan autoa rutata, niin oppisivat hyviä tapoja ja ryhmittäytymään busseihinkin nähden niiden taakse eikä tunkemaan eteen ja torppaamaan suoraan ajavia ollessaan kääntymässä seuraavasta oikealle tai kapealla tiellä vasemmalla.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös