Näytetään tulokset 1-1/1

Viestiketju: Bussinkuljettaja hyökkäsi autoilijan kimppuun

 1. #1
  ARTAI avatar
  Liittynyt
  16.12.2006
  Viestejä
  70

  oletus Bussinkuljettaja hyökkäsi autoilijan kimppuun

  Moderaattorin huomautus/kuukanko: seuraava kirjoitus perustuu nähtävästi tähän uutiseen: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2007...03575_uu.shtml

  Linja-autonkuljettaja ei saa nousta autostaan torumaan autoilevaa meanheadia.

  Parempi olisi ollut lasauttaa perään ja sitten katsella mistä tuulee. Ei olisi liikennepäällikölläkään moittimista. Ja ennen kaikkea ei olisi tullut rikottua firman ohjeita, sillä silloin olisi saanut ehkä nousta autosta, ilman rengasrautaa tosin.

  Jos nyt oikein käsitin, niin Concordian kuljettajan eivät saa nousta autoistaan kuin vaihdoissa! Ehkä luin lehteä kuin pirua raamattua.

  Kokemukseni perusteella henkilöautoilija on vetänyt ylinopeutta bussin eteen ja matka edellä olevaan jäänyt lyhyeksi, niin lossit kiinni ja bussilta jarrutusmatka pois. Varmaankin kuvaan kuuluu vielä kääntymättä jättäminen Vaakalinnuntielle ja suoraan ajo liikennesääntöjen vastaisesti.

  Odotellaan nyt kuitenkin poliisitutkimuksen tulosta ja hutkitaan sitten lisää.

  Alla oleva on sitten sarkastista huumoria ja ei mahdollista tosielämässä, eikä kuvaa minun tapaani liikenteessä mutta mutta kusipäitä riittää ja riittää.

  Busseihin pitäisikin saada sellaiset miinanraivausketjut, jotka mätkivät väärin eteentunkevia. ei tarvitsisi montakaan autoa rutata, niin oppisivat hyviä tapoja ja ryhmittäytymään busseihinkin nähden niiden taakse eikä tunkemaan eteen ja torppaamaan suoraan ajavia ollessaan kääntymässä seuraavasta oikealle tai kapealla tiellä vasemmalla.
  Viimeisin muokkaaja kuukanko; 17.01.2007 kello 14:18. Syy: vaihdettu otsikko, lisätty linkki itse uutiseen

Vastaavia viestiketjuja

 1. Bussinkuljettaja hakattiin tajuttomaksi Elielinaukiolla
  kirjoittanut wade foorumissa HSL-alueen paikallisliikenne
  Vastauksia: 100
  Viimeisin viesti: 04.03.2011, 22:09

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •