Bussiyhteyden sujuvuutta Länsiterminaalista Helsingin keskustaan

Tässä on saman bussilinjan sujuvuutta toiseen suuntaan ruuhka-aikaan. Edessä olevassa risteyksessä palaa vihreä valo täyttä häkää, mutta mitäpä se hyödyttää kun ei pääse eteenpäin ollenkaan. Takanani odotteli myös linjan h21V vuoro samassa ruuhkassa. Ja edessäpäin näkyy Kampin hieman poikkauksellisten bussireittien sujuvuuttaa. No, se ehkäpä on historiaa kun alueella tehtävät rakennustyöt (mm. Kampin raitioradat ja alueella tehtävät kaukolämpöputkisto-työt) saadaan valmiiksi. Ainakin toivottavasti. Mutta olisi kyllä kunnolliselle liikennesuunnittelijalle töitä.
 
Viimeksi muokattu:
Joo tuo on vähän tuo 15A satamasta tulo tuurista kiinni toisinaan. Kesällä kun enemmänkin tota 15A:ta ajoin, niin ennätykseksi päästä Terminaalilta Elielille kirjattiin 45 minuuttia. :)
 
Tässä on saman bussilinjan sujuvuutta toiseen suuntaan ruuhka-aikaan. Edessä olevassa risteyksessä palaa vihreä valo täyttä häkää, mutta mitäpä se hyödyttää kun ei pääse eteenpäin ollenkaan.


Kampista Länsiterminaaliin jatkavat pikavuorot käyttää monesti vaihtoehtoista reittiä Arkadiankadun kautta Mechelininkadulle (Arkadiankatu on käytännössä katsoen tyhjä kiitos kiskotyömaan). Jos 15A Käyttäisi Arkadiankadulla olevaa 3:n raitiovaunupysäkkiä tämä voisi olla vähemmän ruuhkainen vaihtoehto.
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös