Havaintoja YTV-alueelta - tammikuu 2008

Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Kerava 11. ja 12.1.
K5 / Savon Linja 580 (Säffle System 2000)
Olisikohan tuo uusi vakioauto? Matkustajamäärien kasvun takia YTV on päättänyt vaihtaa tuonne vitoslinjalle täysikokoisen bussin.
Enpä oikein usko ilmeisesti kyseessä on se että linjalle tarkoitettu auto on jälleen kerran pajalla :( ties monetta kertaa
Tämän näköinen auto siellä pitäisi liikkua
 
Niin siis piti liikkua, ennen kuin kalustoa vaihdettiin isompaan. Nyt minäkin voin alkaa harrastaa tuota linjaa, kun sitä ajetaan bussilla eikä pakulla :D

Ahaa selvä se :), katsotaan mitä tuleva viikko tuo tullessaan.
Siinä olet aivan oikeassa että 5 tarvitaan isompi auto, mutta valitettavasti kyseinen normaali bussi ei ole YTV:n hyväksymä kyseiselle linjalle, kaluston osalta tarjous jätettiin vuoden 2006 malleilla ja jos linjalla on vanhempaa kalustoa kuin 2006 mallia niin sanktioita tulee välittömästi.
(Asia tarkistettu kyseisen linjan kuljettajalta).
Toivon mukaan YTV:ssä tajutaan jossain vaiheessa 5 muuttunut kalustotarve.
 
Viimeksi muokattu:
13.1.2008 Helsinki

h55A CBF614 etukilvessä luki 55A Hietanie5 ja sama ruotsiksi eli ilmeisesti linjakilvessä oli jokin vika koskapa teksti oli katkennut keskeltä kirjainta. Harmi vain, ettei kyseisellä firmalla ole julkisia päivystysnumeroita eli en pysty ilmoittamaan suoraan työnjohdolle/korjaamolle tästä viasta (sivustolta löytyy vain vaihteen puhelinnumero johon ei vastata toimistoajan ulkopuolella, palautelomake ja yleinen sähköpostiosoite). Kyseisen auton kuljettajan suomen kielen taito oli sen verran heikkoa, etten viitsinyt käydä hänelle "urputtamaan".
 
h55A CBF614 etukilvessä luki 55A Hietanie5 ja sama ruotsiksi eli ilmeisesti linjakilvessä oli jokin vika koskapa teksti oli katkennut keskeltä kirjainta.

Tuota samaa vikaa on näkynyt muissakin Concordian busseissa (ainakin siis noissa elokuussa tulleissa Volvoissa). Itse olen bongannut 324 Kalajä3. Joku muu oli puolestaan tainnut bongata jossain vuodenvaihteessa tulleessa Volvossa linjalla 97 pelkän määränpäätekstin ilman linjanumeroa.
 
Tuota samaa vikaa on näkynyt muissakin Concordian busseissa (ainakin siis noissa elokuussa tulleissa Volvoissa).

Tovi sitten Espoossa ajeli myös 29 Leppävaa2 och samma på svenska. Melko yleinen vika näyttää olevan täälläpäin suhaavissa Volvoissa.
 
13.1.2008

Tammelund taas puolestaan kärsii jälleen kaluston teknisistä ongelmista; autosta #18 irtosi takapyörä Siltamäen ostoskeskuksen kohdalla linjalla h70. #16 tuli paikkaamaan.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Takaisin
Ylös