Näytetään tulokset 1-3/3

Viestiketju: Asiakaspalvelu

 1. #1
  Aleksi.K avatar
  Liittynyt
  27.04.2006
  Sijainti
  Leppävaara
  Viestejä
  2697

  oletus Vs: Bussien kunto

  Olen huomannut, että monille kuljettajille tuntuu olevan kovin vaikeaa tervehtiä takaisin asiakkaalle eli matkustajalle. Eräänä päivänä matkustin erään bussiyhtiön vuoroissa neljää kertaa. Kolmena kertana kun tervehdin kuljettajaa, niin tämä ei sanonut mitään. Sitten kun soitetaan yhtiöön ja kerrotaan asia niin sanotaan erittäin epäystävällisellä äänellä "kiinnitetään huomiota" eikä edes kysytä missä vuoroissa tätä on tapahtunut. Eli suomeksi asialle ei viitsitä tehdä yhtään mitään. Eli olisi syytä kiinnittää kuljettajakoulutuksessa myös asiakaspalvelun tärkeyteen!
  Viimeisin muokkaaja kuukanko; 05.04.2008 kello 18:40. Syy: jaettu omaksi ketjukseen
  Tyhmä ei se joka myy, vaan se joka ostaa.

 2. #2
  Moderaattori
  Liittynyt
  24.06.2005
  Sijainti
  Helsinki
  Viestejä
  7502

  oletus Vs: Bussien kunto

  Lainaus Alunperin kirjoittanut Aleksi.K Näytä viesti
  Eli suomeksi asialle ei viitsitä tehdä yhtään mitään.
  Kun ainakin yhdessä firmassa pääkaupunkiseudulla ollaan siinä tilanteessa, että pitää olla onnellisia, jos vuorolle ylipäätään löytyy kuljettaja, niin silloin ei voida millään kiinnittää huomiota tervehtimisen kaltaisiin seikkoihin. Jos kuljettajalle vielä huomautetaan asiasta, niin kuljettaja voi suuttua ja ottaa lopputilin tai sairaslomaa.

  Puhelimeen vastaamassa oli sentäs joku sen verran asiakaspalveluhenkinen kaveri, että sanoi, että hommaan kiinnitetään huomiota (vaikkei oikeasti kiinnitetäkään). En olisi yhtään yllättynyt, vaikka sieltä olisi haistateltu ja todettu, että meitä ei kiinnosta.

  HKL:hän on parissa viime kilpailutuksessa antanut lisäpisteitä asiakaspalveluun painottuvasta kuljettajakoulutuksesta ja kaikki liikennöitsijät ovat em. koulutusta myös tarjonneet. Matkustajien tänä keväänä antamat arvosanat asiakaspalvelusta ovat vähän aikaisempia parempia, joten ehkä koulutuksella onkin ollut jotakin vaikutusta.

 3. #3
  aki
  aki ei ole kirjautuneena

  Liittynyt
  30.06.2005
  Sijainti
  Vantaa
  Viestejä
  4262

  oletus Vs: Asiakaspalvelu

  Muistan aikoinaan kun linjalla h62 oli vakikuskit ja vakiautot (ajokki city ja wiima K202) niin silloin oli todella hyvää palvelua kun kuskit tunsi matkustajat ja autot oli siistejä, nykyään nämä kuskit taitaa jo vietellä eläkepäiviä?

Vastaavia viestiketjuja

 1. HSL: Matkalippujen tarkastuksen asiakaspalvelu suljetaan torstaina klo 14
  kirjoittanut RSS foorumissa Joukkoliikenneuutiset
  Vastauksia: 0
  Viimeisin viesti: 24.06.2010, 13:20

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •