Pohjolan Liikenteen OmniCityt?

Vs: Pohjolan liikenteen Omnicityt?

Millasessa kunnossa ne nyt ovat? (Olis vaan PL pysyny Turun ajoissa, olivat täällä yksiä lempi linja-autoistani)
 
Vs: Pohjolan liikenteen Omnicityt?

Ihan OK kuosissa ovat, ainakin ne jolla itse olen viimeisen vuoden aikana matkustellut. Hatara muistikuva oli, että olis näitä tarjoiltu Espooseen alkaviin 42 ja 46:sen sopimuksiin, lähtiskö sitten osa kiertoon myös.
 
Vs: Pohjolan liikenteen Omnicityt?

PL:n Omnicitythän ovat Scanian huoltosopimusautoja.
 
Autoja näyttää ripotellun eri linjoille, ilmeisesti pääosin ruuhkaa ajamaan. Maanantaina 11.8. ainakin 858 oli linjalla 50.
 
PL:n Omnicityt ovat Ilmalan varikolta h50 vakiokalustoa, Espoossa lähinnä vara-autoina.
 
e4:llä, e12:lla ja e14:llä on noita satunnaisesti näkynyt.
 
PL:n Omnicityt ovat Ilmalan varikolta h50 vakiokalustoa, Espoossa lähinnä vara-autoina.

Ilmalassa nämä ovat vara-autoina, joilla ajetaan linjan 50 ruuhkaa ja satunnaisesti vakioautojen ollessa pois käytöstä myös muita linjoja, kuten 58 ja 58B.
 
Onko noista jollakin tuoreita sisäkuvia? Kiinnostaisi nähdä millasessa kunnossa ovat nykyään sisältä. Ulkoapäin olen noi nähny viimeksi viime talvena, silloin niissä oli ne hirveät mainokset. Turun aikoina oli autojen ulkonäkö ja sisustan kunto oli hyvä, vaikka pääasiassa Halisten linjalla olivatkin.
 
JSL sanoi:
Turun aikoina oli autojen ulkonäkö ja sisustan kunto oli hyvä, vaikka ääasiassa Halisten linjalla olivatkin.

Turusta lähtiessään ne olivat kaikinpuolin uutta vastaavia , linjat joilla niillä alettiin kävivät lähinnä sisäänajosta, kiire ei painanut. Kovin kuluneilta ja kolhituilta ulkoapäin nykyään näyttävät.
 
Itse asiassa kun Omnit tulivat Turusta Ilmalaan, niihin ei oltu tehty kuin takuun vaatimat huollot, nekin miten sattuu. Niitä on sittemmin yritetty isolla rahalla kursia kasaan, heikolla menestyksellä. Niiden saavuttua pääkaupunkiseudulle tehtiin mm korille oma kunnossapitosopimus maahantuojan kanssa. Linja 17 on toki jättänyt autoihin pysyvät arvet, mutta kohtuullisen ajettavassa kunnossa ovat.
 
Takaisin
Ylös