Vanha HKL-nivel myynnissä

Tuo pitäisi saada ostettua kyllä talteen, vaikka jollain harrastelijaporukalla.. Olisi hieno peli..
 
Tuon vehkeen hinta olisi enään 2800€. Menkää joku hyvä ihminen ostamaan ja pelastamaan tuo kaunotar! :D
 
Ainoo vaan, että tuommosella romulla ei enään tee mitään. Jos se tulisi suoraan TKL:lältä huollettuna niin asia olisi toinen.. Ehkä..
 
Se on ollu koko talven myynnissä.. kuvassa näkyy puun taimia, varmaan kasvavat kohta läpi :D
Ei mikään mahdoton juttu korjata.
 
Mikähän tuon vanha kylkinumero on?

Taitaa olla aika kuluneessa kunnossa jo, mutta jos tuossa tosiaan on uudet renkaat kuten ilmoituksessa väitetään niin sitten tuo kannattaisi ostaa jo pelkkien renkaidenkin takia.
 
Miksi aina jonkun MUUN pitää pelastaa linja-autot, veturit, vaunut, asemat...

Mielestäni hyvä ja erittäin aiheellinen näkökulma asiaan, sillä jos hintataso on omasta mielestä edullinen, niin tokihan silloin luulisi meillä olevan potentiaalinen ostaja.

Totuus tässäkin nivelautossa on, että sille on hyvin vaikea keksiä mitään järkevää käyttöä ja kunnostamisesta (entisöimisestä) tulee tolkuttomat kulut hyötyyn nähden.

Jos minulla olisi 2800€ ylimääräistä, niin tuskin hankkisin tuollaista autoa mätänemään tänne Lielahteen Rientolankadun varteen. Tuskin kovin kauan menisi, että siinä ostohetkellä ehjänä olleet ikkunat olisi rikottu ja muutenkin auto hajotettu entistä surkeampaan kuntoon. Tuskin naapuritkaan mielettömästi arvostaisi, jos kadun varressa seisoisi hylätyn oloinen bussivanhus, joka jo HKL-Bussiliikenteeltä poistui huonokuntoisena ja aivan täysin palvelleena.

Vaikka käytettyjä busseja saisi kuinka edullisesti, olisi vamasti paikallansa muutaman kerran pohtia koko hankinnan mielekkyyttä. Jos vain hankintaan hankkimisen ilosta, niin voi olla, että lyhyelläkin aikavälillä tuulilasia koristaa siirtokehotuslaput...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Todellakin jo ostohetkellä kannattaa olla jonkinlainen näkemys siitä, minne auton aikoo sijoittaa ja miten sitä estetään happanemasta tilaan, jossa se liikkuu vain hinausautolla. Katuverkolle pysäköinti on jo tilantarpeen vuoksi haasteellista ja yritäpä kertoa kaikille lähiseudun vandaaleille, että tämä on nyt yksityisomistuksessa oleva bussi eikä HKL:n vanha dösä, joka kaipaa maalia pintaansa ja kiviä ikkunoihinsa.
 
Takaisin
Ylös