Näytä äänestyksen tulokset: Paras liikennöitsijä? osa 2

Äänestäjiä
88. Et voi äänestää tässä äänestyksessä
 • Etelä-Suomen Linjaliikenne

  0 0%
 • Helsingin Bussiliikenne

  12 13,64%
 • Nobina

  5 5,68%
 • Pohjolan Kaupunkiliikenne

  28 31,82%
 • Tammelundin Liikenne

  3 3,41%
 • Veolia Transport

  22 25,00%
 • Westendin Linja

  5 5,68%
 • Åbergin Linja

  13 14,77%
Sivu 4 / 4 EnsimmäinenEnsimmäinen 1234
Näytetään tulokset 46-51/51

Viestiketju: Paras liikennöitsijä? osa 2

 1. #46
  Tunni avatar
  Liittynyt
  27.09.2007
  Viestejä
  58

  oletus Vs: Paras liikennöitsijä? osa 2

  Lainaus Alunperin kirjoittanut Knightrider Näytä viesti
  Kerran Expressbusin (en muista, mikä yhtiö, olisiko ollut se rahaa huijannut kotkalaisyhtiö uutisista) kuljettaja linjalla 870 Kotka-Helsinki veloitti kolmisen euroa HSL-matkakortiltani, kun pyysin Helsingin sisäistä, enkä voinut edes vaihtaa 30 min myöhemmin toiseen linjaan siirrolla.
  Linja 870 ei ole pikalinja, joten Expressbussin kanssa sillä ei ole muuta tekemistä kuin toisinaan bussien väritys. Kyseessä on siis täytynyt olla joko Pohjolan Liikenne tai Savonlinja. Eiköhän yleensä noissa tapauksissa, kun otetaan väärä hinta, ole syynä ihan kuskin tietämättömyys. Tuskin tahallaan ottavat liikaa hintaa.

 2. #47

  Liittynyt
  23.08.2005
  Viestejä
  3332

  oletus Vs: Paras liikennöitsijä? osa 2

  Lainaus Alunperin kirjoittanut Tunni Näytä viesti
  Linja 870 ei ole pikalinja, joten Expressbussin kanssa sillä ei ole muuta tekemistä kuin toisinaan bussien väritys.
  Eihän Expressbussilla itselläänkään ole käytännössä mitään muuta tekemistä itsensä kanssa kuin väritys. Expressbus on vain markkinointiyhteenliittymä, jossa on sovittu yhteisestä markkinointiviestinnästä, bussien värityksestä ja laatutasosta.

 3. #48

  Liittynyt
  28.05.2010
  Sijainti
  Sipoo
  Viestejä
  3647

  oletus Vs: Paras liikennöitsijä? osa 2

  Lainaus Alunperin kirjoittanut joboo Näytä viesti
  Nobinan kuljettajille tai ainkin osalle tarvii jonkinlaisen kuulolaitteen kun ei ne kuule kun joku on painannnut stoppia! Eilen olin 65A:ssa painoin stoppia että jään salmisaaressa niin eihän se mitään ku otti matkustajat kyytiin eikä avannut ovia minulle. Päätin sitte huutaa että voisitko avata nämä ovet! Heti kyllä ovet aukesivat ja seisoin takana!
  Eipä se ole pelkkä Nobinan kuskit. Jos Nobinan kuskit tarvitsee kuulolaitteen, niin yhtä paljon myös Veolia, Helb, WL ja TLL (PL:n ei tarvitse, mutta osa heidän kuskeistaan voisi lopettaa sen formulaa-leikkimisen) saisi hankkia kuljettajilleen kuulolaitteet, vaikka mitä hyötyä niistä olisi? Tästä ei ole fakta tietoa, joku kuljettaja voi sanoa jos olen väärässä, mutta minusta enemmän tuntuu että se on se valo kojelaudalla jota kuski vilkaisee pysäkillä, jos muistaa, ei suinkaan se ääni mikä kuuluu kun stoppia painaa. Pakko sanoa, että ei ole tullut ikinä oltua Nobinan kyydissä kun pysäkin ohi on ajettu. HelB:llä ja Veolialla sitä enemmän näkee...

 4. #49

  Liittynyt
  17.08.2010
  Viestejä
  898

  oletus Vs: Paras liikennöitsijä? osa 2

  Jos olet ajanut bussia vähänkin kauemmin, etkä ole koskaan ajanut pysäkin ohi kun olisi pitänyt pysähtyä niin olet kyllä melkoinen ihmemies. Tietääkseni bussikuskitkin ovat ihmisiä ja tekevät virheitä aivan kuten kaikki muutkin eri ammateissa

 5. #50
  joboo avatar
  Liittynyt
  03.11.2010
  Sijainti
  Helsinki
  Viestejä
  3189

  oletus Vs: Paras liikennöitsijä? osa 2

  On ollu parikertaa semmoinen kuljettaja et se ajaa pysäkille vaik siin ei ole ketää eikä kukaan ole jäämässä ja avaa ovet sit jatketaan taas matkaan mut tämä tapahtu HelBillä.

 6. #51
  Nak
  Nak ei ole kirjautuneena
  Nak avatar
  Liittynyt
  05.03.2010
  Sijainti
  HSL-alue
  Viestejä
  2845

  oletus Vs: Paras liikennöitsijä? osa 2

  Lainaus Alunperin kirjoittanut joboo Näytä viesti
  On ollu parikertaa semmoinen kuljettaja et se ajaa pysäkille vaik siin ei ole ketää eikä kukaan ole jäämässä ja avaa ovet sit jatketaan taas matkaan mut tämä tapahtu HelBillä.
  Tämä taas on tyypillistä pysäkeillä jossa yleensä aina joku jää kyydistä / tulee kyytiin, pysäkillä käynti tulee tällöin ikäänkuin lihasmuistista nimim. ei yhden tai kahden kertaa itsellekin käynyt tuo. Onpa joskus käynyt myös niin että matkustajat eivät itse muista painaa sitä nappia, kun "tässähän tää pysähtyy aina" ja kuljettaja ajelee ohitse.

  Lainaus Alunperin kirjoittanut zige94
  Tästä ei ole fakta tietoa, joku kuljettaja voi sanoa jos olen väärässä, mutta minusta enemmän tuntuu että se on se valo kojelaudalla jota kuski vilkaisee pysäkillä, jos muistaa, ei suinkaan se ääni mikä kuuluu kun stoppia painaa
  Merkkiääni havahduttaa siihen että joku haluaa pois kyydistä, merkkivalo taasen muistuttaa siitä. Nyt etenkin aurinkoisilla ilmoilla, aurinko paistaa sopivassa suhteessa välillä mittaristo(koelauta) alueelle eikä merkkivaloja yksinkertaisesti voi nähdä. Vaatii kuljettajalta hieman tarkkaavaisuutta, mutta etenkin reilummalla pysäkinvälillä, varsinkin jos nappia on painettu heti edelliseltä pysäkiltä lähdettäessä, voi herpaantumisia tulla. (Etenkin HelBin Man-kuljettajat voivat kertoa jotain tästä Mannen H-merkkivalosta mittaristossa )

  Joskus olin Jokeri-linjalla, en enää muista auton numeroa, mutta siinä oli tämä Stop-merkkiääni todella hiljaisella, ja kattopuhaltimien huristessa täysillä en välttämättä kuullut sitä lainkaan. Tällöin tuli yhden päivän aikana monta kertaa ajettua pysäkin ohitse. Kun aurinko paisteli mittaristoon, ja äänimerkki oli hiljainen, en tiennyt että joku oli painanut nappia Seuraavaksi päiväksi korjaamon kikkamies oli käynyt laittamassa volyymit kaakkoon ja stop ääni säikäytti parin ekan painalluksen ajan

Sivu 4 / 4 EnsimmäinenEnsimmäinen 1234

Vastaavia viestiketjuja

 1. Paras liikennöitsijä?
  kirjoittanut otto s foorumissa HSL-alueen paikallisliikenne
  Vastauksia: 111
  Viimeisin viesti: 01.02.2019, 07:25
 2. Paras joukkoliikenneväline?
  kirjoittanut Waltsu foorumissa Muuta joukkoliikenteestä
  Vastauksia: 1
  Viimeisin viesti: 08.12.2010, 16:04
 3. Poikkeuslinjojen (99,3X,10X...) liikennöitsijä
  kirjoittanut 2000/Inkognito foorumissa HSL-alueen paikallisliikenne
  Vastauksia: 1
  Viimeisin viesti: 02.06.2008, 12:13

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •