Havaintoja HSL-alueelta - helmikuu 2012

Tavallista suurempaan kuormitukseen oli varmasti syynä myös M-junan ongelmat http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunk...koutuminen_aiheutti_ruuhkaa_aamuliikenteessa/, mm vuorot 6.51 ja 7.21 Vantaankoskelta oli peruttu ja muillakin vuoroilla oli myöhästymisiä koska yksi M-juna oli hajonnut Vantaankoskelle, tämän takia varmasti osa junamatkustajista valitsi bussin. Normaalitilanteessa kaikki halukkaat olisivat varmasti mahtuneet tuohon 35-paikkaiseen bussiin.

En oikein tiedä olisiko mahtunnut koska, jokaiselta pysäkiltä aseman jälkeen tuli 10-20matkustajaa ja kuin moni heistä olisi voinnut saada tiedon siitä että junat eivä toimi. Aamuisin h45:n vuorot ovat aina täynnä.
 
Mitkä oli vakioautoja ja millä ne on korvattu, mainitsit katsos kolme autoa. :)

Tarkennetaan pyynnöstä: #423 ja 477 oli keskipäivällä kahden volvo 8500LE:n tilalla. Iltaruuhkan lopussa vaihdetaan yksi volvo 8500LE toiseen, eli nyt kun se oli korvattu niin #423 vaihdettiin #716:n. Tuo mitä #477 korvasi niin lähtee linjalta taas yhdeksältä jolloin jää ainoastaan tuo yksi. Vaikea selittöö mutta kaikki varmaan ymmärsivät.
 

On se kyllä aika pahasti rysähtänyt tuo armeijan vehje tuohon Scalan perään. :eek: Jos olisi ollut vanhempi auto kyseessä niin ei varmasti olisi korjattu, mutta tämä tullaan mitä todennäkoisimmin korjaamaan, koska tuo Scala on vasta n. puolen vuoden ikäinen.

---------- Viesti lisätty kello 15:51 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu kello 15:46 ----------

Voi melkein olla Scalassa lunastus aika lähellä? Sen verran rajun näköistä, onkohan tuossa sattunut mitään

Ei sattunut pahoja henkilövahinkoja, ainoastaan pieniä loukkaantumisia ja paljon peltivahinkoa.
 
Viimeksi muokattu:
Jaaha, siis yhdeksän bussia. Kuinka monta raitiovaunua tänään on kolaroinut?

Miksi 55 yrittää kulkea sieltä kampusmäen päältä kun se ilmeisesti ei onnistu ollenkaan? Eikö kannattaisi tällä kelillä suosiolla ajaa vanhaa reittiä?
 
Lisää kolaroineita busseja:

Kylläpä on tänään romuntuotanto ollut vilkasta, onneksi ei ilmeisesti pahoja henkilövahinkoja kuitenkaan. En tarkoita nyt vain busseja vaan liikennettä yleensä. Veemäinen kelihän tuolla on taas ollut, mutta ei kylläkään talvikeliksi kovin uutta tai ihmeellistä. Silti jaksaa tämä kasojen tekeminen ällistyttää vuosi toisensa perään.
 
Pitää korjaamot työllistettynä viikonlopun jos aikovat saada kalustoa maanantai aamu liikenteeseen varsinkin oikeaa linjalle kuuluvaa?
Huh huh mikä keli.
 
3.2

Helb 617 / h39
Helb 822 / h45
Helb 9828 / h42
Helb 9920 / h45

2.2

Helb 9823 / h43
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös