HSL:n liikennemuutokset 2013

Tämä ei ole linjastomuutos, mutta en keksinyt sopivampaakaan paikkaa. Lähetin HSL:lle palautetta, että 205:n pysäkki on Munkkiniemen aukiolla keskustaan päin oudosti eri paikassa kuin 14:n ja 18:n, vaikka se menee samaan suuntaan. Onpa siinä sitten nähtykin kaikenlaisia juoksupyrähdyksiä pysäkiltä toiselle. Sain vastauksen, että asia korjataan syysliikenteen alusta. Hyvä juttu. Manskultahan nämä nyt poistuivat jo aiemmin, mutta onkohan Topeliuksenkadulle jäänyt muita vastaavia?
 
Sain vastauksen, että asia korjataan syysliikenteen alusta. Hyvä juttu.

Mainiota! Mun on pitänyt myös laittaa asiasta viestiä, kun pari kertaa olen nähnyt tuossa vaaratilanteitakin niiden juoksijoiden vuoksi, mutta aina se on unohtunut.
 
Niin olisi unohtunut multakin varmasti, ellen olisi puhelimesta näpytellyt sitä saman tien kun yhden sellaisen bussissa näin.
 
Manskultahan nämä nyt poistuivat jo aiemmin, mutta onkohan Topeliuksenkadulle jäänyt muita vastaavia?
Kirjailijanpuiston pysäkki,linja 503, Merihakaan päin pysähtyy samalla pysäkillä kuin 14,18,205 mutta toiseen suuntaan pysähtyykin Manskulle menevien pysäkillä... :eek: Ja taitaa h53:lla olla sama juttu...? Ja Tuusulantien suunnassa; h70V maalle päin pysähtyy Kurvissa(Sörnäinen) muiden Tuusulantien suunnan pysäkin jälkeisellä pysäkillä(jalankulkuvalojen jälkeen), sen jälkeen Mäkelänkadulla aina seutupysäkeillä! Ja pysähtyy lisäksi Kaisaniemessä kumpaankin suuntaan seutubusseista poiketen..... Vaikka käykin Vantaan puolella, logiikkaa en ymmärrä... (Vantaan pysäkeiltä käy kuitenkin Helsingin sisäinen lippu) :cool:
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ja Tuusulantien suunnassa; h70V maalle päin pysähtyy Kurvissa(Sörnäinen) muiden Tuusulantien suunnan pysäkin jälkeisellä pysäkillä(jalankulkuvalojen jälkeen), sen jälkeen Mäkelänkadulla aina seutupysäkeillä! Ja pysähtyy lisäksi Kaisaniemessä kumpaankin suuntaan seutubusseista poiketen..... Vaikka käykin Vantaan puolella, logiikkaa en ymmärrä... (Vantaan pysäkeiltä käy kuitenkin Helsingin sisäinen lippu) :cool:

Eikös tämä johdu siitä, että se menee Tuusulanväylää aina Muurimestarintien pysäkille asti 600-sarjan seutulinjojen tapaan? Tosin tuota Kurvin järjestelyä en itsekään ymmärrä :D Ja mitä olen nähnyt, niin Vantaan puolen pysäkiltä noustessa (ja jäädessä) tulee olla seutulippu, kuuluvathan ne Vantaan maksualueeseen :)

Hännänhuippuna tietysti Vantaan linjat 53, 56 ja 62, joilla voi matkustaa Helsingin sisäisiä matkoja :D
 
Eikös tämä johdu siitä, että se menee Tuusulanväylää aina Muurimestarintien pysäkille asti 600-sarjan seutulinjojen tapaan? Tosin tuota Kurvin järjestelyä en itsekään ymmärrä :D Ja mitä olen nähnyt, niin Vantaan puolen pysäkiltä noustessa (ja jäädessä) tulee olla seutulippu, kuuluvathan ne Vantaan maksualueeseen :)
Viimeksi viime viikolla ajaessani 70V:tä,juurikin tuolta pysäkiltä V5006 tuli matkustaja kyytiin ja osti kortinlukijalta arvolla sisäisen lipun... mutta tarkistan asian huomenna jotta mitä buscom tuolla pysäkillä näyttää... ;)
 
Ja mitä olen nähnyt, niin Vantaan puolen pysäkiltä noustessa (ja jäädessä) tulee olla seutulippu, kuuluvathan ne Vantaan maksualueeseen :)

HSL:n palvelu- ja myyntiohjeessa lukee näin:

Helsingin maksualueeseen kuuluvat
  • Vantaalla Tapaninkyläntiellä ja Valimotiellä sijaitseva Tapaninkyläntien pysäkkipari (linjat 70V ja 06N).
 
Takaisin
Ylös