Kuljettajien toiminta

On tullut vastaan sellaista että luullaan HSL-värejä HelBin väreiksi... Niin on ihmisillä HelBit, HKL:t ja HSL:t iloisesti sekaisin vielä tänäkin päivänä. Oletan että tuo 106 on ollut HSL-väreissä.
Hsl väreissä ne pitäis olla melkein kaikki 106:lla kun ovat uusia autoja...
 
Autoa ei korjata koska auto on korjaamolla?Mitä oikein tarkoitat?

Ei vaan että uudet makaa korjaamolla ja PL:n omalla värityksellä vanhemmat liikenteessä esim just 106:lla ja 110:llä... näin on ollu jo vähän aikaa kun HelB:ltä tuli meille yks liikenne-esimies joka vain sotkee kaluston kierron ja huollot. Korjauksista puhumattakaan
 
Pitäis ja pitäis... jollain se on saanu aluejohtajan vakuutettua korvaamattomuudestaan... HelB:ltä kuultu et samainen hemmo on pistetty esimiestehtävistä ns pihamieheks
 
29 huhtikuuta.

Itsellä oli sovittuna "treffit" 158:ssa (#493), noh sitten odotin Haukilahdensolmu? Vai mikä lie pysäkki onkaan niin 158:a. Edessä pysäkillä oli 132, mutta se oli tuulilasikuormassa, näytin hyvissä ajoin kättä mutta se näytti antavan kuskille lisää vauhtia ja paineli ohi. :mad: ja aivan varmasti tulen palautetta antamaan.
 
29 huhtikuuta.

Itsellä oli sovittuna "treffit" 158:ssa (#493), noh sitten odotin Haukilahdensolmu? Vai mikä lie pysäkki onkaan niin 158:a. Edessä pysäkillä oli 132, mutta se oli tuulilasikuormassa, näytin hyvissä ajoin kättä mutta se näytti antavan kuskille lisää vauhtia ja paineli ohi. :mad: ja aivan varmasti tulen palautetta antamaan.

En mitenkään puolustele ohiajanutta kuljettajaa, mutta eikö selvyyden vuoksi olisi helpompaa sopia treffit määränpäähän suoraan? Silloin ei tulisi turhaa harmia tämmöisestä :) Toinen vaihtoehto olisi tietysti se, että "hän" käy sanomassa kuljettajalle, että seuraavalta pysäkilyä pitäisi noukkia ystävä kyytiin tai painaa stoppia jolloin kuljettaja pysähtyy siihen.

Länsiväylällä(kin) on aamuisin aika paljon ruuhkaa busseissa ja busseja menee samaan määränpäähän(kamppi) niin usein, että helposti unohtuu se, että joku tosiaan voisi haluta juuri tähän bussiin. Ja sekin bussi voi olla jo täynnä kun mumbain juna ;) Siinä se puolusteleva osuus :lol: tietysti mistäs mä tiiän kummalla puolella olet odotellut :D
 
En mitenkään puolustele ohiajanutta kuljettajaa, mutta eikö selvyyden vuoksi olisi helpompaa sopia treffit määränpäähän suoraan? Silloin ei tulisi turhaa harmia tämmöisestä Toinen vaihtoehto olisi tietysti se, että "hän" käy sanomassa kuljettajalle, että seuraavalta pysäkilyä pitäisi noukkia ystävä kyytiin tai painaa stoppia jolloin kuljettaja pysähtyy siihen.

Länsiväylällä(kin) on aamuisin aika paljon ruuhkaa busseissa ja busseja menee samaan määränpäähän(kamppi) niin usein, että helposti unohtuu se, että joku tosiaan voisi haluta juuri tähän bussiin. Ja sekin bussi voi olla jo täynnä kun mumbain juna Siinä se puolusteleva osuus :lol: tietysti mistäs mä tiiän kummalla puolella olet odotellut


No Kamppiin tietenkin, en mä minnekkään Tillinmäkeen ole menossa. :lol: Niin, olihan siellä ystäväni mukaan joku stoppia painanut mutta tämä paineli ohitse. Vaikka samaan suuntaan menee busseja, niin eikö jokaisen auton joka tapauksessa pitäisi pyaähtyä mikäli kättä viitotaan? ;)
 
Vaikka samaan suuntaan menee busseja, niin eikö jokaisen auton joka tapauksessa pitäisi pyaähtyä mikäli kättä viitotaan? ;)

Pitäisi ja pitääkin. Liikenne vaan sujuu paremmin/helpommin/nopeammin, kun saman reitin pysäkeiltä kerätään vuorotellen :)
 
Vaikka samaan suuntaan menee busseja, niin eikö jokaisen auton joka tapauksessa pitäisi pyaähtyä mikäli kättä viitotaan? ;)

Ei ne välttämättä pysähdy, olen itse huomannut esim. Manskulla Elielin suuntaan matkustaessani 452:lla, että jos jollakin pysäkillä seisoo jo valmiiksi esim. 40 tai 63, niin kyllä ohi ajetaan vauhdilla pysäkille katsomatta, jos siis ketään ei ole jäämässä pois. Mä olen kyllä nakin kanssa samaa mieltä että tällaisessa tapauksessa ne treffit kannattaa sopia suoraan sinne päätepisteeseen.*
 
Ei ne välttämättä pysähdy

Kyllä pitää pysähtyä, sitä varten ne kulkevat! Se on ihan se ja sama kuinka usein niitä menee, jos tiettyyn bussiin pyritään niin silloin siihen päästään, ei sen vaikeampaa. Ota myös huomioon se, että kuljettajaa ei kiinnostanut pätkän vertaa edes katsoa pysäkin tilannetta eikä edes omia matkustajiaan vaan painaa kaasu pohjassa ohitse asenteella "ihan sama en pysähdy".
Kyseisessä linja-autossa oli vielä STOP-merkki painettuna ja siltikään hän ei pysähtynyt, väitätkö vielä että ei välttämättä tarvitse pysähtyä? Mun mielestä kannattaisi vähän arvioida edes tilannetta ja katsoa sinne pysäkille, ei se hidasta matkan tekoa minuuttia enempää jos siihen pysähtyy. Noh, 5 minuuttia sain odottaa seuraavaa joka oli 147. Joo, 5 minuuttia ei ole paljon mutta kyse on periaatteesta!

Tässä tapauksessa tarkoitus oli tavata siinä bussissa sillä samaa matkaa koululle joten, määränpää oli tämä bussi.
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös