Taksikuljetus

Kyseinen auto on alun perin Helsingin Palveluauton nro 11. Se oli valkoinen sinisellä raidalla ja ulkoasuun kuului myös lintukuvioita ym. Syksyllä 2004 HKL-Bussiliikenteellä oli pienkalustosta pulaa ja lokakuussa 2004 tämä Mersu vuokrattiin HKL-Bussiliikenteelle saaden numeron 81. Siitä tehtiin palvelulinjojen vara-auto. HKL-Bussiliikenteen ja STA:n yhdistyttyä se tuli HelBin omistukseen. Vuonna 2009 se oli vakiovuorossa Sipoon liitosalueen linjoilla 91 ja 93 (molempia linjoja ajettiin alussa pienkalustolla). Auto oli yltä päältä ruosteessa ja laitettiin myöhemmin seisomaan. Syyskuussa 2009 se sai HelBin värit ja palasi vara-autoksi. Vuonna 2012? Taksikuljetus vuokrasi sen ja on sittemmin tiettävästi ostanut sen. Silti se kulkee edelleen täydessä HelB-lookissa logoineen ja yhtiönimineen.
 
Malmin lähilinjoilla bongattu kaksi uutta Sprinteria.

#701 (ZKE-146)
#703 (KMT-625)
 
Taksikuljetus ajaa Sipoonkorven Hop-On-Off linjaa.
7.5.- 30.9.2022. Bussi kiertää Sipoonkorpea lauantaisin ja sunnuntaisin Nikkilän, Tikkurilan ja Mellunmäen väliä pysähtyen yhteensä kymmenellä pysäkillä.
 
Onko Taksikuljetuksen kuljettajilla muuten mitään työasuja kun jokunen päivä sitten kun olin Leppävaarassa kattelemassa busseja, ja Taksikuljetuksen Ivecon vieressä poltteli tupakkaa täysin omiin vaatteisiin pukeutunut kaveri, joka ei millään tavalla näyttänyt linja-autonkuljettajalta (enemmänkin matkustajalta), mut pakko hänen oli olla kuljettaja, kun sattui olemaan tupakalla bussin vieressä jossa oli etuovi auki?
 
Takaisin
Ylös