Länsimetron www-sivut

kuukanko sanoi:
Domainin haltija näyttäisi olevan Espoon varavaltuutettu ja ympäristölautakunnan jäsen Kari Kuusisto.

Ai oikein aito Espoon kokoomuslainen? Olisin ensin arvellut jotain Espoon demaria tai jos kokkari tai vihreä, stadilaista, tai jotain kunnasta riippumatonta nuoriso-/opiskelijajärjestöä.

Vaikka sivusto on niukka niin se on joskus hyväkin asia. Länsimetrosta on ollut niin paljon juttua lehdissä että jokaisella asiasta jotenkin kiinnostuneella on varmaan aika selvä käsitys sen teknisistä ominaisuuksista. Tässä vain siteerataan eri päättäjien näkemyksiä, eikä peitetä sitä että ollaan hankkeen kannalla. Vieraskirja olisi hyvä olla jos jollakin olisi jotakin kommentoitavaa.

t. Rainer
 
R.Silfverberg sanoi:
Tässä vain siteerataan eri päättäjien näkemyksiä, eikä peitetä sitä että ollaan hankkeen kannalla. Vieraskirja olisi hyvä olla jos jollakin olisi jotakin kommentoitavaa.
Niin metron kannalla tuntemattomana pysyttelevä tekijä on, ettei uskalla linkata kaupunkiliikenne.net-sivujani linkkilistaansa. Onko metron kannattajan eväät näin heikot?

Fiksua olisi myös, että sivuilla näkyisi päiväykset. Toki päiväyksiä on päivätyissä lehtileikkeissä, mutta arvattavaksi jää muiden sivujen ajankohtaisuus.

Antero
 
Ottamatta lainkaan kantaa sivun sisältöön sinänsä toteaisin kuitenkin, että kun sivu ottaa selkeästi kantaa johonkin suuntaan, olisi hyvän tavan mukaista, että kerrottaisiin, mikä taho sivuston takana on.
 
339-DF sanoi:
Ottamatta lainkaan kantaa sivun sisältöön sinänsä toteaisin kuitenkin, että kun sivu ottaa selkeästi kantaa johonkin suuntaan, olisi hyvän tavan mukaista, että kerrottaisiin, mikä taho sivuston takana on.

Niin, kyllä se jää yhä hämärän peitton kenen sivu se on. Jos kyseesä on tuo mainittu kokoomuslainen, niin johtuukohan piileskely siitä että Espoon kokkareille on syntymässä kränää bussi- ja metronkannattajien välillä.

Muuten, yksi kysymys Anterolle & kumpp. Eilen oli jokin kokkareiden järjestämä metroaiheinen keskustelutilaisuus Soukassa, ja tilaisuuden mainoksessa Länsiväylä-lehdessä luki myös "Mikä ihmeen West-Tram?" (huom kirjoitusasu). Oliko teidät kutsuttu puhumaan sinne tai kävikö kukaan foorumilaisista muuten vaan siellä, että voisi kertoa mistä siellä keskusteltiin?

t. Rainer
 
Takaisin
Ylös