Metron laiturinäyttöjen uusinta

Havahduin juuri siihen, että näissä näytöissä kummittelee edelleen antiikkinen vaunusymboli. Miksi? Kuka tahansa graafinen suunnittelija tekisi hetkessä paremman symbolin tuohon tarkoitukseen.
Ja sillä suunnittelijalla olisi koko näytön alaosa käytössään, koska joku on jättänyt puolet näytöistä tyhjän sinisiksi!:)
 
Uusien näyttöjen tarjoama info on ihan vitsi. Tilaa näytöillä olisi esittää paljon enemmänkin tietoa ja miettiä vähän asettelua ja tekstikokoa, mutta ilmeisesti tilaaja ei ole osannut esittää tästäkään mitään vaatimuksia kyhäelmän toimittaneelle Siemensille.

Jos jotenkin ihmeen kaupalla asia vielä voitaisiin korjata, mallia voisi ottaa vaikka Berliinin S-Bahnin tauluista kuten joku jo ehdotti. Ylös isommalla seuraavan saapuvan junan tiedot, alle vähän pienemmällä sitä seuraavan, vaikka tähän tyyliin:

Koodi:
1min   Mellunmäki/Mellungsbacka   
       6 vaunua/vagnar

5min   Vuosaari/Nordsjö

Kurjuuden kruunaa tieto, että näihin tauluihin tuleva reaaliaikainen aikataulutieto ei ole minkään avoimen rajapinnan kautta HSL:n/HKL:n käytettävissä, kun ei ole tilattaessa sitä osattu vaatia. Siispä asemien ylätasanteilla tai netissä ei voida näyttää tätä reaaliaikaista saapumistietoa, vaan valistunut arvaus. Voi luoja tätä amatöörimäisyyttä...
 
Takaisin
Ylös