Äänestys: tulisiko metron automatisointi keskeyttää? (3/13)

Tulisiko metron automatisointi keskeyttää?

  • Kyllä. Kuljettajat junissa ja uusi kulunvalvonta riittää.

    Äänet: 47 97.9%
  • Ei. Hanketta on syytä jatkaa pyrkimyksenä täysautomaattinen ajo.

    Äänet: 1 2.1%

  • Äänestäjiä yhteensä
    48
  • Äänestys suljettu. .

339-DF

Tunnistettu jäsen
Liittynyt
8 Elokuu 2005
Viestit
8,163
Ottaen huomioon, millaisessa kriisissä automaattimetrohanke on, on siitä käytävä keskustelu täällä jlf:llä yllättävän laimeaa. Ehkä kaikki on sanottu jo niin moneen kertaan, ettei enää löydy uutta kommentoitavaa uusienkaan käänteiden jälkeen? Mutta mielipide varmaan on itse kullakin. Siispä äänestetään. Kysymyksenasettelu on hyvin yksinkertainen: keskeytetäänkö automaatiohanke ja pidetään kuljettajat junissa vai jatketaanko hanketta pyrkimyksenä kuljettajaton ajo.

Kaikenlaisia välivaihtoehtoja puoliautomaatista lähtien on tietysti olemassa, mutta tässä kahden vaihtoehdon äänestyksessä ratkaisee nyt siis se, onko junissa kuljettaja mukana vai ei. Äänestysaikaa on 15.4. asti.
 
Ottaen huomioon, millaisessa kriisissä automaattimetrohanke on, on siitä käytävä keskustelu täällä jlf:llä yllättävän laimeaa. Ehkä kaikki on sanottu jo niin moneen kertaan, ettei enää löydy uutta kommentoitavaa uusienkaan käänteiden jälkeen?
Alistunut ja väsynyt tunnelma vallitsee varmaan monella, vähän kuin takavuosien itäblokissa. Eli kun järkipuhe ei auta, eikä poliittinen järjestelmä tee mitään, niin kannattaako edes yrittää.

Kriisi olisi jo johtanut ainoaan järkevään johtopäätökseen, jos siitä olisi saatavilla tietoa suomenkielisessä mediassa.
 
Äänestin samaa kuin muutkin, eikös tämän äänestyksen tuloksesta olisi aihetta informoida päättäjiäkin.
 
On oikeasti niin farssi etten minä edes jaksa enää seurata. Vaikka huutaisi kuinka että lopettakaa nyt * niin ei se mitään auta...
 
Takaisin
Ylös