Havaintoja ja uutisia Turun seudun liikenteestä - syksy 2016

Nyholmin 55 (OXI-675) on vaihtanut HSL-värinsä Föli-kuosiin.
 
88:lla on jo n. parin viikon ajan ajellut Turun kaupunkiliikenteen Scalan rämä. Linjalla ennen ollut uudehko 8900LE, olikohan V-S Bussipalvelujen logolla varustettuna.
 
Ei se mikään rämä ole, ja kuljettajan kannalta parempi pyöriteltävä kuin raskas kaksiakselinen Volvo. Kai tämä tuhopoltosta johtuu. Sinänsä aivan sama, mikä auto 88:lla pyörii.
 
Eikös ykkösen kaikkien kuuden sähköbussin pitänyt olla ajossa joulukuun lopulla? Ainakaan 28.12. illalla oli pelkkää dieseliä nähtävillä. Latausasema oli kyllä valmiina Siljan terminaalilla.
 
28.12.2016 Tuli testattua päiväreissulla tuota Turun Linkkeriä, nyt siinä oli jotakin latausongelmaa. Ei ollut saanut päälle kierrokseen ainakaan sitä lataamaan, kun oli tullut ilmoitus vaan että ''lataus keskeytynyt''. No kyllä se sai sen lataamaan Lentoasemalla klo 19:37 lähtöön sitten, ja linjallaolo jatkui. Muuten toimi kyllä ihan moitteettomasti! :)
 
Olen ollut aika epäilevä Linkkerin suhteen, ja jossain määrin edelleen, mutta kyllä taustalla häärää ihan osaava ja kokenut porukka. Ihmetyttää, että autosta on tehty noinkin vaatimattoman näköinen. Väkisinkin ainakin keulailme tuo mieleen jonkun itänaapurin tekeleen. Hinta on järkyttävä, vaikka sitä miten perustelee.
 
Takaisin
Ylös