Uudet bussit 2007

Liittynyt
5 Marraskuu 2006
Viestit
227
Tänään tuli 2 aks. terraario scala vastaan Lahden motarilla Viikin kohdalla. Autossa oli Anderssonin värit :D
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
No niin... Linjojen 12 ja 20 kilpailutuksessa kaikki tarjouksen jättäneet saivat täydet kalustopisteet, eli kaikki tarjosivat uutta kalustoa. Olen kuullut, että Anderssonin autot tuohon kohteeseen valmistuvat vuodenvaihteen paikkeilla. Liikenne tosin alkaa vasta keväällä, kunhan siitä tehdään ensin sopimus. Sopimuksen tekemisestä joukkoliikennelautakunta päätti 10.11.2006 ks. http://www05.turku.fi/ah/jlk/2006/1110019t/1486035.htm

Joten eipä ihme, että uuden Anderssonin värisen auton on voinut bongata.
 
Vs: Andersson sohlaa taas

Anderssonille on tullut uusi komeannäköinen kaupunkibussi. Scania Scala, numeroltaan 2, rekisteri jotain JGX-802 ....? Auto oli kaksiakselinen, ilmastointilaitteita katolla. Tosi upean näköinen.
 
Niitä autoja tulee yhteensä yhdeksän kpl.

Ruissalon linjalle tulee yksi uusi auto, jossa panoraamakatto ja osa penkeistä turistipenkkejä. Eli tilauksesta tehty speciaaliauto.

12 ja 20 linjoille tulee kahdeksan uutta autoa.
 
Simo-setä tarvii vissiin ohjastusta promootiopuoleen, jonkun pitää siis ojentaa auttava käsi :biggrin:
 
Totta.

Raba MANissa lukee Auto Andersson. Ikarus e94 autoissa lukee teksti Oy Andersson ab. Kahdessa Scalassa on hyvin isolla ja eri fontilla se Oy Andersson ab. Steyreissä on se kuljetusliikkeen logo ja uusimmassa taas joku uusi logo...:eek:

Ja näitä kaupungin vaakunoita ei saa unohtaa;)
 
Pitää saattaa Simo-sedän tietoon, että logojen kuuluu olla samanlaisia aina ja iänkaikkisesti. Vekslaaminen saisi loppua :biggrin:
 
Anderssonille tulee Scala numero 3 ihan kohta, Uusi Lahti lehdessä oli kirjoitus uudesta Lahden Autokorin tehtaasta ja kuva vanhasta jossa lähes valmiina tuo auto.
 
Raba MANissa lukee Auto Andersson. Ikarus e94 autoissa lukee teksti Oy Andersson ab. Kahdessa Scalassa on hyvin isolla ja eri fontilla se Oy Andersson ab. Steyreissä on se kuljetusliikkeen logo ja uusimmassa taas joku uusi logo...:eek:


Eikös Auto Andersson Oy ja Oy Andersson Ab ole kaksi täysin eri firmaa?
Linjaa 1 hoitaa Oy Andersson Ab, kun taas linjan 8 liikenteestä vastaa Auto Andersson Oy. http://bussit.turku.fi/aikataulut/reitti.html
 
Tossa vihreässä ikaruksessa eli raba manissa on sisällä teksti auto andersson mutta etumaskissa lukee oy andersson ab;)
 
Niin ja Oy andersson ab:n nettisivuilla on jostain syystä 8:n aikataulut

Ja tämmänen tekstinpätkä löytyi samaiselta sivulta

Nykyiset bussilinjat
ovat:

Linja 1 Satama - Kauppatori - Lentoasema
Linja 8 Kauppatori - Ruissalo ja
Linja 10 Kauppatori - Raisio - Mylly
 
Takaisin
Ylös