Havainnot paikallis- ja lähiliikenteestä - alkuvuosi 2007

Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Satamassa tulvii jo toista päivää eikä ykkönen pääse perille asti. Katselmukseni aikana maanantai-iltana 15.1. osa autoista ajoi sataman toimitalon eteen, osa jäi 2. poikkikadulle. Kuviakin on.

Myös Hirvensalossa oli viikonvaihteen aikana poikkeusreittejä - Turun Sanomien mukaan Pikisaarentie oli tulvan vuoksi suljettu.
 
Taas Julin ajoi telilinjaa 18 sillä itä-ikaruksellaan:???:
Ei siinä mitään, ikarukset on kivoja kuten mun nimimerkistäkin voi päätellä:)
 
Tiistaina 16.1. löytyi bussit.turku.fi-sivustolta seuraavanlaista tietoa:

bussit.turku.fi sanoi:
Veden nousu haittaa linjojen 50, 51 ja 53 liikennöintiä Hirvensalossa.

Meren pinnan kohotessa on vesi noussut tielle Hirvensalon Lauttarannassa ja Häppilässä.

Tästä johtuen Hirvensalossa ei toistaiseksi voida liikennöidä normaalein bussireitein. Käytössä ovat seuraavat poikkeusreitit:

Linjat 50 ja 51 ajetaan Kukolan kautta Oriniemeen, josta samaa reittiä takaisin. Häppilän kautta ei siis ajeta. Häppilään/Häppilästä lähin yhteys vain linjan 53 vuoroilla Särkilahden koulun läheltä Maanpään tienhaarssa.

Linja 53 ajetaan: Kukola - Toijaistentie – Vanha Kakskerrantie - Pikisaari, josta normaalisti Maanpäähän ja takaisin samaa reittiä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
24.1.2007 lumipyry sotki Turun liikenteen totaalisesti, mm. neljän jälkeen Hämeenkatu oli aivan tukossa, samoin Helsinginkatu, jossa oli Hämeensillalta katsottuna jonoa silmänkantamattomiin. Matka Halistensillalta Uudenmaankadulle linjalla 55 kesti noin 35 minuuttia. Eivätkä tainneet aikataulut pitää millään muullakaan linjalla illansuussa. Peltikolareissa oli bussejakin osallisena ainakin Aninkaistenkadulla. Liukasta oli mäissäkin, Aurakadulla kävi näin hassusti.
 
29.1.2007 oli linjalle 18 päässyt Turkubussin auto 13. ILG oli innostuksesta niin sekaisin, että linjakilpensä teksti oli suurin piirtein "18 HRITU"

Linjalla 55 ajoi keltsu 16 (Ajokki City) useammankin kierroksen.

JCDecaux'n mainostauluihin on ilmestynyt ainakin kaksi erilaista versiota teemasta "Arvokortilla kahdella eurolla kaksi tuntia".
 
Kerrassaan vinkeän näköinen auto. Ehdottomasti koematkustettava, allekirjoittaneesta on tullut MaxCi-fani ;-)

Kilvityksistä puheenollen Nyholmin vastaavassa 56:ssa lukee Turku-Raisio-Masku-Nousianen
 
Tämä saattaisi hyvinkin olla tämä bussi, Ruotsista siis uitettu. Enpä vaan sitä tiedä, mihin tahtiin nuo busmarketin ilmoitukset poistetaan kun autoja menee kaupaksi.
 
Tämä saattaisi hyvinkin olla tämä bussi, Ruotsista siis uitettu. Enpä vaan sitä tiedä, mihin tahtiin nuo busmarketin ilmoitukset poistetaan kun autoja menee kaupaksi.

Ettei noita seutu-lahtikoita olis ollut isompikin sarja myynnissä. Jostain tuli mieleen 7 kpl, mutta voin olla väärässäkin...
 
Tuosta lahtikkosarjasta on juttua Buss Snackissa.

Alun perin sarja on ollut 9 bussin suuruinen (Busslink-numerot 4559 - 4563, 4360 - 4362, 4365). Busslinkin hävittyä Taalainmaan liikenteen busseista 7 kpl löysi töitä elokuussa alkavasta Nynäshamnin sopimuksesta SL-liikenteessä. SL-liikenteeseen menevistä busseista ensimmäiset on juuri saatu maalattua punaisiksi, sinne menee 4360 - 62, 4365 ja 4560 - 62. Tuo Turkubusille myyty auto on 4559 ja 4563 on vielä myynnissä.
 
Viimeksi muokattu:
Busslinkin hävittyä Taalainmaan liikenteen busseista 7 kpl löysi töitä elokuussa alkavasta Nynäshamnin sopimuksesta SL-liikenteessä.
Näinpä tosiaan taisi käydä. Muutamia kuvia löytyi aiheesta naapurimaan ss-forumista. Linkki.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Takaisin
Ylös