Havaintoja ja uutisia Turun seudun liikenteestä - syksy 2021

Liittynyt
8 Syyskuu 2012
Viestit
108
Jälleen näyttää paperinen aikataulukirja Fölin talviliikenteestä ilmestyneen.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
12.10.2021 otettiin 110-tien Skanssinmäen liittymässä käyttöön Turun ensimmäiset joukkoliikennevalot sitten raitiotiekauden. Kaarinasta päin tuleva bussiliikenne pääsee Skarppakullantien jälkeiselle ramppipysäkille valojen ohjaamana. Muu liikenne ei saa ajaa rampilta rampille. Kuva
 
Käsittämätöntä, miten hiljainen tämä Turun foorumi on.

Älä muuta sano.

Ei ole mitään kovin mielenkiintoista tullut vastaan, mistä olisi voinut tänne kirjoittaa. Mutta mainitaan nyt vaikka se, että tuntuu osa noista Nobinan BYD-sähköautoista olevan aikamoisia pakastinarkkuja, viime lauantaina matkustin autolla 1313 Naantalista Turkuun, ei ollut kovin miellyttävää kun lämmitystä ei ollut lainkaan. Ja eilen (29.11.) TuKL 24, hybridivolvo oli eksynyt linjalle 55. :)
 
Lautakunnan tuoreimmalta esityslistalta löytyy ensi syksynä käyttöön otettavat toripysäkit ja niille johtavien linjojen reitit. Esityslista ja aikanaan pöytäkirja löytyy kokousluettelosta https://ah.turku.fi/tksjlk/2021/. Osa keskustapysäkeistä jää edelleen Linnankadulle, ja kaupungintalon pysäkki jää sekin keskustan ajantasauskäyttöön.

Listalla on myös tulevan kesän aikataulut, joissa suurimpana erona aiempiin kesiin linjojen 9 ja 60 pidennys Varissuolle.
 
(29.11.) TuKL 24, hybridivolvo oli eksynyt linjalle 55. :)

Eikä ole edes ensimmäinen kerta. Kerran näin 55A:lla. Harvinaista se taitaa olla, muttei aivan mahdotonta. 55:llä on kyllä jo sen verran pitkä reitti että mielenkiintoinen kalustovalinta.

Pitäisi saada Bussitutkan kaltainen palvelu, josta näkisi takautuvasti Föli-autojen liikkeitä. Kukahan sellaisen koodaisi? Itse en osaa, mutta asia on ollut mielessä jo kauan.
 
31.12.2021:

linjalla 15 Nyholmin auto 70
linjalla 14 Nyholmin auto 54
 
Takaisin
Ylös