Kysely Turun joukkoliikenteen kehittämisestä

Mikko Laaksonen

Tunnistettu jäsen
Liittynyt
28 Kesäkuu 2005
Viestit
2,789
Turun joukkoliikenteen kehittämisestä on nettikysely käynnissä 15.3.2007 asti.

Kysely löytyy linkistä sivulla:
http://bussit.turku.fi

Toivomme kyselyyn ahkeraa osallistumista!

Asia selviää parhaiten Turun Radion uutisesta 21.2.2007:

Turun Radio sanoi:
Turkulaisilta perätään kehittämisideoita bussliikenteeseen

Turkulaisilta toivotaan kehittämisideoita bussiliikenteeseen. Mielipiteitä toivotaan riippumatta siitä paljonko asukas matkustaa linja-autolla.

Joihinkin lähiöihin on jaettu kotikyselyitä mutta etenkin internetin kautta odotetaan ideoita. Joukkoliikennetoimisto houkuttelee vastauksia palkinnoilla. Vastaajien kesken arvotaan kausikortteja.

Myös yrityksiä on tarkoitus haastatella, jotta keskustan liikkeiden toiveet ja yhteistyömahdollisuudet saataisiin selville. Lähes kolmasosa keskustaan suuntautuvasta asiointiliikenteestä tehdään linja-autolla.

Kysely löytyy ( 15.3. saakka) osoitteesta www.turku.fi/bussit
 
Tässä on vielä lehdistötiedote asiasta:

Lehdistötiedote 21.2.2007 sanoi:
Turun joukkoliikennetoimisto kysyy kuntalaisten näkemyksiä bussiliikenteestä

Turun kaupungin joukkoliikennetoimisto kysyy asukkailta mielipidettä paikallisliikenteestä sekä ideoita paikallisliikenteen kehittämiseen. Asukkaiden toivotaan vastaavan kyselyyn riippumatta siitä, minkä verran he nykyään matkustavat linja-autolla. Kyselyn tuloksia käytetään apuna joukkoliikenteen kehittämisessä.

Kyselyyn voi vastata Internetissä osoitteessa www.turku.fi/bussit ja se on avoinna 15.3.2007 saakka. Vastaajien kesken arvotaan kolme kappaletta haltijakohtaisia 30 vrk kausikortteja (á 56 € sekä kortin lunastusmaksu 5 €).

Joukkoliikennetoimisto on tilannut kyselyn toteutuksen Turun ammattikorkeakoululta. Selvitykseen kuuluu myös Hirvensalon, Uittamon ja Haritun alueilla koteihin jaettu kysely sekä keskustan yrityksiin suunnattava haastattelu.

Yrityshaastattelulla joukkoliikennetoimisto haluaa selvittää keskustan liikkeiden joukkoliikenteeseen liittyviä toiveita ja yhteistyömahdollisuuksia. Lähes kolmasosa keskustaan suuntautuvasta asiointiliikenteestä tehdään linja-autolla.

Tutkimusta koskeviin kysymyksiin vastaa Marko Kortetmäki.

Sirpa Korte
joukkoliikennejohtaja
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös