Havainnot paikallis- ja lähiliikenteestä - alkuvuosi 2008

Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
1.4.2008 linjalla 193 näkyi SL 190 (Ajokki Victor). Oliko kyseessä aprillipäivän huumoripläjäys vaiko ihan normaali tapahtuma? Työn raskaan raataja kun ei yleensä pääse tutustumaan ko. linjaan, sillä sehän kulkee vain ma-pe ja keskellä päivää.
 
Onko SL193 se, jossa on kanjan oma automaattiaski ja jonka Lehtisen Jari myi heti kun kuuli että Scania lopettaa oman automaatin valmistuksen?
 
Tää tulee myöhässä, mutta linkkarihavainto silti. Eli Ma(14) ja Ti(15) tällä viikolla oli Turun nurkissa liikkeellä autokoululinja-auto Iisalmelta, Ylä-Savon ammattiopistosta. Auto oli 3-aks ja siinä oli Carruksen kori. Myöskin saman omistajan täysperävaunuyhdistelmä liikuskeli täällä tiistaina.
 
Juu, oli juuri tuo kuvan kouluauto... Tänään muuten Turun satamaan tuli Länsilinjojen kaupunkiteliauto koululaiskuormassa ja meni sen jälkeen parkkiin Turun linnan luo. Taitaa olla luokkaretkien aikaa.
 
Salosen leipomon nurkilla tuli SL 193 eli se jossa oli Ruissalon kylpylän teipit vastaan kouluautona. Autohan jätettiin alunperin Turkuun koululaisten uimahallikuljetuksia varten. Tossa muutama viesti ylempää olen erheellisesti sekottanut SL 190:en numerolle 193..
 
Turun kesässä on pari poikkeusreittiä voimassa katutöiden takia:

Ylioppilaskylässä Inspehtorinkatu on kaivettu auki ja alueen linjat ajavat lyhennettyjä reittejä näiden karttojen mukaisesti.

Toinen työmaa on Skanssin kauppakeskuksen rakentaminen, jonka vuoksi Itäkaari on katkaistu. Linjat 90 ja 91 kiertävät Skarppakullantien kautta ja linja 192 jättää koko Biolaakson väliin oikaistessaan samaista Skarppakullantietä pitkin. Tähän liittyen on Lemminkäisenkadulle Jaanintien risteykseen rakennettu (levennys, asfaltointi, reunakivet) uusi pysäkki, jonka linjapäreessä on numero 192. Pitääkö tämä ymmärtää niin, etteivät linjat 6, 33, 66 eikä edes moottoritieltä tuleva 109 käytä tätä uutta nimetöntä ja numerotonta pysäkkiä?
 
Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Takaisin
Ylös