Kaarinan joukkoliikenneilta 17.4 klo 18

Mikko Laaksonen

Tunnistettu jäsen
Liittynyt
28 Kesäkuu 2005
Viestit
2,789
Foorumilla on keskusteltu mm. seudullisen joukkoliikenteen tulevaisuudesta. Kaarinassa on nyt keskustelutilaisuus aiheesta Hovirinnan koulun auditoriossa huomenna to 17.4 klo 18. Alla tiedote.

Kaarinan Agenda 21-toimikunta sanoi:
Miten Kaarinan joukkoliikenteestä saadaan joukkojen liikennettä?

Kaarinan Agenda 21-toimikunta järjestää kaikille avoimen joukkoliikenneseminaarin torstaina 17.4. 2008 kello 18:00 alkaen Hovirinnan koulun auditoriossa, Päiväläisenkatu 1. Tilaisuudessa on asiantuntijapaneelissa joukkoliikenteen suunnittelijoita, tutkijoita ja toteuttajia, muun muassa Kaarinassa asuva, BusTrip-hankkeessa työskennellyt Anna Granberg, joukkoliikennesuunnittelija Mikko Laaksonen, kaupunginarkkitehti Pasi Aromäki ja suunnitteluinsinööri Raine Ruohonen ja TLO-liikennöitsijöitä edustavat Turkka Tuomi (Linjaliikenne Nyholm Oy), Pasi Muurinen (Linjaliikenne Muurinen Oy) ja Juha Jalo (Lounaislinjat Oy).

Tilaisuudessa keskustellaan siitä, miten Kaarinan joukkoliikenne tulisi järjestää Piikkiö-liitoksen jälkeen ja visioidaan, minkälaiseen suuntaan joukkoliikennettä tulisi kehittää tulevaisuudessa. Liikennöidäänkö linja-autoilla kuin tänäänkin vai kulkeeko osa liikenteestä kenties raiteilla? Olisiko joukkoliikenteen käyttöä mahdollista edistää esimerkiksi liityntäpysäköintiä kehittämällä?

Tervetuloa!

Kaarinan Agenda 21-toimikunta
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Paikalla oli noin 30 henkeä. Keskusteltiin myönteisessä hengessä. Esille tulleita asioita mm:
- Toivottiin Kaarinan ja Piikkiön yhdistyessä yhteistä palveluliikennettä
- Toivottiin Kaarinan ja Piikkiön alueelle Turkua vastaavia lipunhintoja ja oheismäärittelyjä
- Keskusteltiin nopeampien ja suorempien linjojen tarpeesta ja mahdollisuuksista.

Tarkemmin asiasta voinee lukea ensi viikolla Kaarina-lehdestä ja Kunnallislehdestä.
 
Takaisin
Ylös