Näytetään tulokset 1-3/3

Viestiketju: Poikittaislinjaidea

 1. #1
  Tunnistettu jäsen Waltsu avatar
  Liittynyt
  28.06.2005
  Sijainti
  Turku
  Viestejä
  708

  oletus Poikittaislinjaidea

  Tulipa tuossa porukalla pohdittua uutta poikittaislinjaa Turun ja Raision välille: Halinen - Runosmäki - Mylly - Raisio - Petäsmäki. Parilla autolla saisi kelvollisen 45, ellei jopa 40 minuutin vuorovälin. Reitti kartalla.

  Linja tarjoaisi uudet vaihdottomat yhteydet Myllystä Halisiin ja Petäsmäkeen sekä Tampereentien Prismalta Halisten Paavinkadun päähän, jonne linja 99 ei yllä, ja parin kilometrin päähän Runosmäkeen. Linja paikkaisi myös 420:n halkaisun myötä kadonneen Runosmäki - Raisio -yhteyden.

  Mitäs mieltä olette, turkulaiset, raisiolaiset ja muutkin? Halisten suuri autottomien joukkokin saisi lisää kulkuvaihtoehtoja.

  Kuka sitä ajaisi, kuka sen maksaisi... Uusi seudullinen joukkoliikenneorganisaatio?

 2. #2

  Liittynyt
  08.07.2005
  Viestejä
  110

  oletus Vs: Poikittaislinjaidea

  Lainaus Alunperin kirjoittanut Waltsu Näytä viesti
  Kuka sitä ajaisi, kuka sen maksaisi... Uusi seudullinen joukkoliikenneorganisaatio?
  Niin no, jos kaiken muun sitten siinä ympärillä suunnittelisi myös uudelleen. Tämä ainakin kilpailee 422/119:n Maskun reitin kanssa, jonka hyvää vuorotarjontaa Petäsmäki mielestäni ylläpitää. Ajettaisiinko Maskuun sitten jotain muuta reittiä, jolloin Piuhan vuorotarjonta jäisi huonoksi.

  Tai enpä siellä enää asu, joten ihan sama. Ajattelin vain niitä, jotka sinne jäivät vielä kärvistelemään. Toivoton paikka autottomalle, asenne ihan p-stä.
  Kalle Ojanen

 3. #3
  vk
  vk ei ole kirjautuneena

  Liittynyt
  30.06.2005
  Viestejä
  2

  oletus Vs: Poikittaislinjaidea

  Linjan Raision päästä en tiedä, mutta Turun pää palvelisi varmasti monia ihmisiä. Runosmäestä ja Halisista pääsisi kätevästi vaikkapa Vanhan Tampereentien Prismaan ostoksille ja toki myös sinne Myllyyn. Ei kaikkien linjojen tarvitse käydä kauppatorilla, ennemmin suoraan lähiöstä ostoskeskukseen. Torilta kuitenkin kulkee vielä iso nippu linjoja Myllyyn, niin lähiöiden kautta kuin suoraankin. Tässä tapauksessa voisi esim. linjan 180 (tori-runosmäki-mylly) muokata lähtemään torin sijasta Halisista (mikäli se ei nyt sotke suuremmissa määrin muiden linjojen liikennöintiä)

Tämän viestiketjun aihemerkinnät

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •