Havainnot paikallis- ja lähiliikenteestä - talvi 2010

Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Andersson ajatti ilmeisesti uutta kiinalaistaan tänään linjatunnuksella 999. Kromikapselit häikäisivät silmää.

Ois kiva saada kuvia tästä uudesta kiinalaisesta :biggrin:
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Tässä nyt yksi kuva Rengas Elon pihalla:

IMG_0962.JPG



Ja Anderssonin pihalla:

IMG_0959.JPG
 
Taisi tulla pimeässä joku illuusio kiiltävistä kapseleista. Joka tapauksessa auto sopii hyvin katukuvaan. :smile: Nähtäväksi jää miten hyvä ostos oli.
 
Tämä on hieno sinänsä että se "voi erottua" joukosta. Hienoja kuvia että täytyy kyllä myöntää. Samaa mieltä JuTan kanssa että onko hyvä ostos. Luulin ensin että kyseessä on MAN sisar tyyppinen LeonCity mutta ei se edes muistutakkaan ko. autoja. Siis ulkonäöllisesti.
 
Autolla ajellaan testi- ja esittelyajoa ainakin maaliskuun loppuun asti. Varmaan joku päivä linjallakin.
 
GD oli näköjään saanut järjestysnummeronkin 88. Mut miks sellanen? Eihän se ole linjassa Muiden Anderssonin autojen kanssa ollenkaan.
 
No täytyy kattoo jos toi kasipari tulee jokou päivä vastaan.
Eilen oli muuten Ihalan linjalla (420) tilaajavärinen seinähullujen #93, Torille päin menossa, kun sen näin kauppareissulla kello 1655. En nyt jaksa muistaa miten eri isäntien numerot meni, alunperinhän tossa kohtaa numerot oli Salosen Riston ja Heikin.
 
Myllysilta notkahti lauantaina 6.3. ja suljettiin liikenteeltä, mikä aiheutti poikkeusreittejä busseille. Viiskymppiset tulivat Hirvensalosta Itäistä Pitkääkatua Kaskenkadulle ja kiersivät Linnankadun ja Eskelinkadun kautta Eerikinkadulle toripysäkilleen. Linja 9 ajoi Martinkadulta Itäisen Rantakadun ja Auransillan kautta torille. Kolmosia en kerennyt näkemään, mutta Auransiltaahan nekin varmaan ajoivat.

Linjat 14 ja 15 ajoivat normaalireittiään, mutta juuttuivat Itäisen Rantakadun ruuhkaan, jossa ysikin jäi melkoisesti aikataulustaan jälkeen. Aikataulut kärsivät myös Kaskenkadun linjoilla 12 ja 18.

Silta on suljettuna pitkään, joten luvassa on pysyvämpiä reittimuutoksia. Seuraamme tilannetta.

Kuvia notkahduspäivän tunnelmista täällä.
 
Sunnuntaiksi oli luvattu poikkeusreitit Itäisen Rantakadun kautta, mutta "oikeinkin" ajavia kuljettajia oli liikkeellä. Päivän kuvakavalkadi täällä.

Maanantaina sitten astuvat viralliset poikkeusreitit voimaan. Martinmäestä tullaan Sotalaisenkatua alas ja ajetaan teatterin kautta torille. Viiskymppisten lähtö Ylioppilaskylään siirtyy T1:een ja 55/56 Orikedolle ajaa T1:stä Kirkkosillan kautta Hämeenkadulle. P1:llä ja P3:lla on myös muutoksia. Martinmäkeen päin mentäessä ajetaan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Turun kaupungin tiedote täällä.
 
Tiistaina liikennejärjestelyjä muokattiin lisää:

  • Ykkönen nousee Linnankadulta Eerikinkadulle Sairashuoneenkatua pitkin
  • Martinkadulta torille ajetaan Myllytunnelin läpi Itäiselle Rantakadulle
Kuvat kertovat oman osansa.
 
Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Takaisin
Ylös