Uusi 1-7 vuorokauden matkailijakortti

Liittynyt
10 Toukokuu 2010
Viestit
3
No niin. Nyt Turku on ottanut käyttöön uuden matkailijakortin käyttöön.
1 vrk 5,50 €
2 vrk 8,20 €
3 vrk 10,90 €
4 vrk 13,60 €
5 vrk 16,30 €
6 vrk 19,00 €
7 vrk 21,70 €
Matkailijakortteija ei myydä busseissa ollenkaan vaan sen voi noutaa joukkoliikenteen lipputoimistoilta. Eli tämmöstä huono asiahan on juuri se ettei matkailijakorttia myydä busseissa. Matkailijakortti on kertakäyttöinen. Busseissahan tätä näytetään leimauskoneeseen (?).
 
Busseissahan tätä näytetään leimauskoneeseen (?).
Kyllä.

Mielestäni on hyvä ettei tätä busseissa myydä koska se hidastaa matkantekoa. Jos tätä myytäisiin niin voitaisiin myydä hieman korkeammalla hinnalla autoissa. Tosin joku tulee ja haluaa 5 euron matkailijalipun ja maksaa hirveän suurella rahalla niin voidaan soittaa kappaletta: onko järkee vai ei...
 
Nämä liput olisi hyvä saada vaikkapa R-kioski jakeluun, miksei tietysti muihin sellaisiin kaupan ketjuihin, joilla on laaja kattavuus Turussa. R-kioskit toki voisivat saada laitteistot myyntiä varten ja saman tien muidenkin korttien lataus kyseisen ketjun pisteisiin. Seutulippuahan voikin näissä jo latailla. Tämä matkailijakortti on hyvä asia, ja jos tosiaan myyntiverkko saataisiin em keinoin kattavaksi, niin kyseessähän on erinomainen lipputuote. Ja miksi juuri tuo R-kioski? Ei, en ole ketjun edustaja, vaan tavisasiakas. Ja ketjulla on kattavan puoleinen verkosto Turussa ja myyntipiste rautatieasemalla, näin siis Turkuun saapuva vieras voi tullessaan käydä kioskin kautta ostamassa matkaliput paikallisiin liikennevälineisiin.
 
Takaisin
Ylös