Linjan Naantali - Raisio - Turku - Kaarina/Lieto kilpailutus

kuukanko

Moderaattori
Tunnistettu jäsen
Liittynyt
24 Kesäkuu 2005
Viestit
7,559
Turun kaupunki on aloittanut linjan Naantali - Raisio - Turku - Kaarina/Lieto kilpailuttamisen 1.7.2014 alkavalle sopimuskaudelle. Samassa kohteessa on myös Liedon sisäisiä koululaislinjoja. Sopimuskausi kestää 30.6.2021 asti. Tarjouspyyntö

Kohteeseen vaadittava kalusto on:
  • 11 uutta teliä
  • 8 käytettyä teliä (vähintään Euro3 + CRT)
  • 2 käytettyä 2-akselista matalalattiabussia, joissa vähintään 39 istumapaikkaa + 3 klaffi-istuinta (vähintään Euro3 + CRT)
  • 2 teliä vara-autoiksi
 
Kilpailun voitti Turun Linja-autoilijain Osakeyhtiö (TLO). Kaikki linjalle tarjottu kalusto on uutta.
 
Osuuskunta se ainakin ennen oli, vai onko tässä tapahtunut jotain muutoksia?

Joo muutoksia on tosiaankin tapahtunut. YTJ-tietojärjestelmän mukaan yhtiömuoto on vaihtunut 5.10.1994 eli ei kovinkaan tuoreesta muutoksesta ole kyse. TLO toimi osuuskuntana lähes 40 vuotta. Tasaluvun saavuttaminen jäi 18 päivää vajaaksi. Nettisivutkin ovat tältä osin ajantasalla.
 
YTJ-tietojärjestelmän mukaan yhtiömuoto on vaihtunut 5.10.1994 eli ei kovinkaan tuoreesta muutoksesta ole kyse.
Ups. Näkyy olevan niin, että minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa. Vaikka sitten tieto ei enää pitäisikään paikkaansa. Kiitos selvityksestä :)
 
Ketähän muita teki tarjouksia? Toisaalta, ei ole Lehtisellä enää Tommolan firmaa eikä J.Salosta kaverina urakkakilpailuissa ja 7 seinähullua kutistunut virallisesti 4:ään, todellisuudessa useampaan.. niin paluu juurille on tapahtunut.
 
Takaisin
Ylös