Havaintoja ja uutisia Turun ja seudun liikenteestä - syksy 2013

Waltsu

Tunnistettu jäsen
Liittynyt
28 Kesäkuu 2005
Viestit
778
Lehtisen Linjalle on ilmestynyt Kiitokori Omnistar, joka ajeli tänään 1.10. Ihalan linjaa.

Ja onkohan tätä koskaan erikseen havaintona kirjattu: Tepsin pelien alla Artukaistentie muutetaan yksisuuntaiseksi länteen päin, jolloin 99 joutuu kiertämään Artukaistentie - Kirjaltajankatu - Messukentänkatu - Suikkilantie. Tänään satuin olemaan 99:n kiertoreittikyydissä klo 17.35, ja taisi siellä kokonaista kaksi henkilöautoa ajaa Artukaistentietä kohti jäähallia. Ehkä ne molemmat sitten tarvitsevat oman kaistansa? Tuli vain mieleen, etteivätkö järjestysmiehet voisi odottaa, että 99 Pernosta ohittaa hallin, ja sulkisivat kadun vasta sitten? Arkiotteluthan alkavat vasta klo 18.30 eli katsojaruuhkaan on vielä ruhtinaallisesti aikaa.
 
Onko tietoa mistä kyseinen Kiitokori on tullut vai onku uusi?

Turkuun on tullut myös tälläinen uusi Volvo 8500? Onko sen liikennöitsijästä jotain tietoa? Veolialtahan se on näköjään tullut.

 
Tuo 8500 on Nyholmilla. Tuo Kiitokori on kyl uitettu ilmeisesti Ruotsista. Vuosimalli 8500 on 2004 mut mikä mahtaa olla Kiitokorin ikä ?
 
Citybussin seiska hyytyi maanantaina iltapäivällä Puimalankujan pysäkille. Kompressori sanoi työsopimuksensa irti.

WP_003633.jpg
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Markulantiellä on siirretty pysäkkiä 1561 Uimahalli sen verran itään päin, että Kekkurintieltä tuleva linjan 13 auto pääsee myös pysäkille. Tieto on lisätty pysäkin linjanumerolitaniaan.
 
Saramäessä tehdään vesihuoltotöitä ja Vaistentie on pantu poikki. Linjojen 14, 15 ja 73 sekä muukin liikenne kulkee Asutustien, Vaijerikadun ja Kärmekallionkadun kautta. Korkkismäentien pysäkkipari on työn ajaksi siirretty Kärmekallionkadun varteen. Ilmeisesti tämä poikkeusreitti aiheutti sen, että linjan 15 pysäkkinäyttö jämähti Korkkismäentien kohdalle eikä siitä vielä torillakaan ollut toennut.
 
19.11. aamuliikennettä haittasi Vahdontiellä ojaan suistuneen rekan nostotyöt. Onnettomuus vaikutti linjan 422 Vahdolta tulevan aamuvuoron kulkuun sekä Verstaskadulla majaansa pitävän Nyholmin hallisivuihin. Myös Jalon hallisivut Riitasuonkadulta maailmalle saattoivat kärsiä.
 
Takaisin
Ylös