Havaintoja ja uutisia Turun ja seudun liikenteestä - kevät 2014

Myös toinen Savonlinjan TLO-värisistä Scaloista, numero 728, on kellertynyt.

Uusi linja 101, Kauppatori - Logomo, aloitti 28.3.2014. Linjan avasi Muurinen 120 ja alkuillasta linjalla näkyi myös Turkubus 15 sekä Jalo 29.

Päivän kuvat, olkaa hyvät!
 
SL730
Linja 14 lähtö Erikvallasta klo 16:25 tänään perjantaina jäi haukomaan henkeä hätävilkut päällä Samppaantielle mutkaan mäen alle.
Vilkut paloivat paloivat vielä klo 19 jälkeen samalla paikalla, ilman kuskia.
 
Lehtisen pihassa kokosininen Kiitokorilainen. Leveällä keskiovella. Rekisteriä en ehtinyt nähdä.
 
Uusi aikataulukirja kolahti postiluukusta tänään ja johtuen monestakin syystä, odotetun sekava tämä ensimmäinen teos on. Aikatauluissahan tulee siirtymää nyt alueen erilaisissa koulupäivissä, eri aikaan vaihtuvissa aikataulukausissa ja vielä tuo järjestämistavan muutos heinäkuussa. Itselleni osuu muutama mieluinen muutos tuon lippujärjestelmän lisäksi, kun työmatkaan tulee uutta tarjontaa. Kokonaisuutena tämä uudistus on hyvä asia, tulee selkeyttä lippujärjestelmään ja hinnat myös seututasolla edulliset. Lisääntyvä vuorotarjonta seudulla hyvä homma.

Uusi nimi Föli, no onhan se Turun murretta ja kuvastaa tietyllä tapaa joukkoliikennettä. Saas nähdä tuleeko Fölistä joskus aikanaan meidän oma Nysse.
 
Lehtisen pihalla seisoo Vest/scania ei kiitokorilainen. Ruotsin kivet ovat RYD598.
 
Onko kenelläkään tietoa näiden uusien (VS-Bussipalvelut ja SL Autolinjat) autojen kylkinumeroista?
 
Tänään keskiviikko aamuna Anderssonin 17 oli jäänyt lamaantuneena Maariankatu 6 pysäkille puoli kahdeksalta. Pysäkki on yksi Turun vilkkaimmin liikennöidyistä.

Lisämausteena vielä, että linja-autokaista on poissa käytöstä heti tämän pysäkin jälkeen ja kaikki Maariankadun liikenne on mahduttava tässä suunnassa yhdelle kaistalle henkilöautoineen päivineen. Ahdasta oli.
 
SL405 BRJ-229 (Volvo 8900) kuvattuna pikaisesti Muhkurissa linjalla 20 perjantai aamuna.

SL sai liikkennöitäväksi muiden uusien linjojen ohella linjan 20 uuden aikataukauden alkaessa 22.4.2014.

405_p_oik.jpg
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös