Havaintoja ja uutisia Turun ja seudun liikenteestä - kevät 2014

SL 728 oli TLO-väreissä jo viime marraskuussa

JSL varmaan tarkoittaa jotakin TLO- teipattua Volvo 8500.sta, joita liikennöi Uudenkaupungin suunnalla 7 kappaletta. Autot käyvät Turussa remontissa ja huolloissa.

Tuon SL-Autolinjojen TLO- värisen auton kohdalla voinee jo sanoa auton olleen vielä viime Marraskuussa TLO.n väreissä. TLO.n tuo väritys on nimittäin pikkuhiljaa poistumassa ja uskoisin, että tuokin saa uuden takin kevään/kesän aikana. SL.t 727- ja 728 ovat olleet tuossa värissä uudesta asti. =)
 
Viime lauantaina 22.2 tuli matkustettua Muurisen #137 Scalan kyydissä linjalla 18. Kaskenmäessä alkoi jo hieman hirvittää, satuin nimittäin istumaan taka-akselien tienoilla ja sangen mukavasti joka jarrutuksessa kuuli, että ainakin teliakselin jarruissa metalli metallia vasten rohisi, eli ei tainnut jarrujen kitkapinnoista olla jäljellä yhtään mitään...
 
Tästä #137 tuli mieleeni juttu että takalistossa näkyy merkillisen huonosti auton numero. Aivan kuin numerot olisi poistettu sieltä.
 
Juu laitoin vähän huolimattomasti: siis iso TLO teksti kyljessä vaan, ei perinteinen tricolori. Muistan kun SL 727 ja -8 olivat uusia ja jälkimmäinen joskus ajoi satunnaisesti kierroksen Ihalan linjalla.
 
Tässä vähän ohi aiheen mutta värityksistä juttua kerran on niin kysyn samantien mikä tämä vihreä villitys on ollut Rvleinon sivuilla on hyvä kuva selventämään kysymystäni. Eli TLO väri ja vihreä ? Jos jollakin on historian tietoa tästä niin hienoa olisi kuulla :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ja taas hiukan uutta värisävyä liikenteessä: Nyholm 67 mainostaa kesäistä purjelaivatapahtumaa, Gangut-regattaa.
 
Turkubus ILA-469 Kiitokorilainen koulutusajossa TurkuAi:lla. Plussana löytyy käyttöohjekirjakin.
 
8.3. Valkoinen Omniexpress havaittiin Tuomiokirkon pihassa. Valkoinen venäläisin tekstein.
 
20.3.2014 kuvien kera:
- kakkoslinjalla näkyi V-S Bussipalvelujen Kiitokori, siis nro 8
- jätskiraitsikka on tuotu torille
- Citybus 19 on maalattu tilaajaväreihin, ja sen oikean takakulman lilja on ylösalaisin
 
Koitin kuukkeloida olisiko jostakin jo linkitetty tähän kuvaan mutta ei oltu. Kenelles tämä kaksikko on menossa?
 
Takaisin
Ylös