Havaintoja ja uutisia Turun ja seudun liikenteestä - kesä 2014

Waltsu

Tunnistettu jäsen
Liittynyt
28 Kesäkuu 2005
Viestit
777
Perjantaina 25.4.2014 SL-Autolinjat aloitti linjoilla 12 ja 20. Kun V-S Bussipalvelut aloittaa linjoilla 14/15/72 vasta päivää myöhemmin, ajoi SL yhden päivän ajan kaikkia näitä mainittuja linjoja. Tässäpä linjojen 14 ja 12 SL-yhteispotretti.
 
Lauantaina 26.4.2014 V-S Bussipalvelut aloitti linjoilla 14 ja 15. Avauspäivän aamuna linjalla 15 näkyi myös Muurisen 125.
 
En tiedä, mitä on tarjottu, mutta kalustovaatimuksena ei ollut pelkästään uusia autoja. 3 kpl sai olla Euro 3 tason käytettyjä.
 
No hyvä että tosta asiasta on ratkaisu. Ellei sitten korkki (KKO) vielä sano jotain siihen. Sikäli hyvä ratkaisu tällä kertaa ettei taas kerran leimata autokuskia murhaajaksi. Itse silloin aikoinaan olin kovasti järkyttynyt tuosta tapahtumasta mikä selittäkööt sen aikaisen reaktioni. Missäköhän kunnossa kuski nyt on, iskikö työkyvyttömyys.. aika nuori kuski kuitenkin, tekohetkellä 20, ei missään nimessä niin nuoria yli 12 tonnisten rattiin. Lehtijutun lukiessani aloin miettimään että kyllä koulussa ja opettajissakin on vikaa kun eivät valvo oppilaiden liikennekäyttäytymistä.
 
Sinisiä Volvo 8500 havaittu (2kpl) Ruotsin kilvin. Seuraavaks tilaajaväritys ylle.
 
Tuossa yhden aikaan Turun motaria Espoon Ikean kohdalla eteni kaksi keltaista Citywide teliä turkuun päin :)
 
28.6.2014 juostu Paavo Nurmen maraton sulki perinteisesti Itäisen Rantakadun liikenteeltä teatterin kohdalta koko päiväksi. Ja kun Auransiltakin oli jonkin aikaa kiinni, niin poikkeusreittejä piisasi. Juoksureittiä oli sen verran muutettu edellisistä vuosista, ettei Martinsillalta sallittu kääntymistä oikealle Itäiselle Rantakadulle. Niinpä bussiliikenteen piiriin saatiin Matinkatu, jonka kautta bussit koukkasivat jokirantaan.
 
Takaisin
Ylös