Havaintoja ja uutisia Turun seudun liikenteestä - kevät 2015


"Puistokadun ja Ratapihankadun risteyksessä tapahtunut kolari ruuhkautti pahoin alkuillan liikennettä Turkuun päin perjantaina.
Kuusi henkilöä loukkaantui lievästi linja-auton ja kolmen henkilöauton risteyskolarissa. Kolari aiheutti pahoja ruuhkia Raisiosta Turkuun päin sekä sataman suunnasta keskustaan. Kadut olivat kokonaan suljettuja. Myös risteyksen liikennevalopylväs vaurioitui kolarissa.
Risteyksen liikennevalot ovat pois toiminnasta tiistaihin 13. tammikuuta saakka".

Oli Muurinen 139 IJB-725 (2009) Volvo 8700 LE.
 
Nyholmin 77 osasi näyttää pysäkit matkallaan Pansiosta torille. Fontti on kapeampi kuin entinen ja tuntuu siltä, että pysäkin mentyä seuraavan nimi ilmestyy aiemmin kuin ennen. Pysäkillä seistessä näytössä luki linjan numero ja määränpää.

Taannoin (25.7.2013) raportoimani Borenpuiston pysäkin (nro 47) evakko on päättynyt ja tolppa on palautettu Linnankatu 35:n eteen.
 
page_1_thumb_large.jpg

Kulmakunta lehdessä 4.3. (http://issuu.com/iisi/docs/kk_2015c3f027404b) oli juttu Kohmon joukkoliikennekadusta ja muuta infoa Littoisten suunnan liikenteestä.
 
Tammelundin Liikenteellä numerolla 9 käytössä ollut kokovalkoinen "kevytrakenne"-Volvo 8900LE näkyy olevan nyt Länsilinjoilla Turun suunnan liikenteessä. Kuva
 
Takaisin
Ylös