Linjan 32 kilpailutus

Reitti on kyllä jokseenkin omituisen mutkikas ja päällekkäin muiden kanssa Hatanpäällä, jonne en kuitenkaan lisäpalvelua usko tarvittavan. Itse yhä miellän omaa seiskaratkaisuani parempana, mutta saa nyt sitten nähdä miten mm. Tampellan asiakkaat löytävät tämän uuden yhteyden. Olen myös tarkkaillut UKK:n asiakasvirtaa. Hyvin usein aamun kello kahdeksan vuoroon on rautatieasemalta hypännyt muutama käteisellä maksava asiakas menossa UKK:lle. Näiden asiakkaiden matka kohteeseensa kyllä vaikeutuu.
 
Se oikeasti menee tonne Sairaalan pääovelle.

Sehän on joka paikassa väärin, jopa viime viikon Moro-liitteessä. Ymmärtääkseni ovat sopineet päätepysäkistä vasta kartan ja suunnitelmat laadittuaan. En ole varma muuttuiko jopa reitti UKK-instituutille, mutta muistaakseni reitistä Petsamossa oli epäselvyyttä... Pitäisi itsekin joskus muistaa käydä kiertämässä tuolla linjalla niin tulee selväksi mitkä kaikki puskat se kiertääkään :D

Hmm... tämä nykyinen liikennöintikausi ilmeisesti päättyy jo kesäkuun lopuksi. Uskoakseni olisi uusi sopimus kuitenkin tekeillä tai ehkä jo ollutkin?
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös