Havainnot Nysse-liikenteestä, kesäkausi 2021

30.6

PTL #8 / 85

Hieman vaarallinen auto, kun keskiovet aukeilivat itsestään auton ollessa liikkeessä.

Näin myös, että Lakalaivassa entisen Scania Centerin (tmv. mikä siinä ennen oli) pihassa oli muutamien Suburbanien lisäksi PTL #55 (BPA-279) sekä kolme kilvetöntä Volvo 8700LE -teliä. Myös hallin sisällä näytti olevan jokin Tilausliikenteen auto. Eli ilmeisesti PirTil käyttää myös noita tiloja säilytyspaikkanaan. Portissa kylläkin mainostettiin vapaata toimitilaa, joten ehkä sitten vain väliaikaisesti.

---------- Viestit yhdistetty klo 16:03 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu klo 16:02 ----------

Ja olihan siellä pihassa myös PTL #17, jota en ole nähnyt pitkään aikaan liikenteessä.

se Lakalaiva on PirTilin nykyinen huoltovarikko, jossa huolletaan niiden autoja, näin siellä tänään Tilausliikenteen Volvo 9700:an sekä 4 Volvo 8700LE -teliä, ja myös #55 BPA-279:n, tänään myöskin näkyi #19 linjalla 85
 
Aamulla PTL #55 oli linjalla 21, tänään oli vasta toinen päivä kun näin sen olevan linjalla Tampereella. Kahdentoista aikoihin se seisoi jo Hämeenpuistossa hinausauton perässä. Kauaa ei kestänyt. :D
 
Kenen teli volvo 8700 on menossa etelän suuntaan? Nyssen väreissä ainakin oli. Oli viime viikolla satamassa odottamassa.
 
Kenen teli volvo 8700 on menossa etelän suuntaan? Nyssen väreissä ainakin oli. Oli viime viikolla satamassa odottamassa.
Näytti olevan. Mutta oli niin kiiltävän näköinen, että väittäisin sen olevan tulossa etelän suunnasta kohti tamperetta? Parempaa tietoa ei kuitenkaan ole.
 
Ylöjärvi B:n vaihdetut pysäkkikyltit ovat informatiivisuutta parhaimmillaan. 28:n kyltti on laitettu väärälle pysäkille eikä 80:n kirjainvariaatioita ole merkitty. Kukahan näistäkin on vastuussa?
DSC04917-min.jpg
 
Juuri kuulemani mukaan ratikka otti yhteen bussin kanssa koskipuistossa, TKL #13 oli uhrina, josta ratikka vei peilin. Löytyisikö vahvistusta asialle? Ilmeisesti oman ajoneuvon ulottumaa ei vielä hahmoteta.
 
Takaisin
Ylös