Jätti-Wiimat

Mitäs niille kolmelle kävi, jotka oli nettikoneessa myynnissä? Joko ne lähti paaliin? Ilmoitusta ei ainakaan enää löydy.
 
Mitäs niille kolmelle kävi, jotka oli nettikoneessa myynnissä? Joko ne lähti paaliin? Ilmoitusta ei ainakaan enää löydy.

Kysyin asiaa ja sain vastaukseksi, että sopimus Nettikone.com:in kanssa on päättynyt. Menevät mahdollisesti AKK:n autojen kanssa myytäväksi viinikan "romuaitaukseen".
 
Mahtaako kellään olla ajantasaista tietoa Jätti-Wiimojen #200 ja #201 olinpaikoista? Muistelisin, että jompikumpi noista on jollain Espoolaisella firmalla tms.? #202 toimii nykyisin matkailuautona Siilinjärvellä.
 
#204 on siirretty Hakalannelliltä Köyliöön. Kävi ilmi ilmoituksesta joka on nettikonneessa.
 
Juu, saman autojobbarin ilmoitus huomattu, kun katsoin erään kuorma-auton ilmoitusta. Romun hinnalla menee, kun niistä rikkinäisistä pyytää 2500€.
 
Osaakos joku sanoa missä päin Viroa tämä Alexandr Reisid ajaa?

Osaa. Esimerkiksi Google. Ja lukeehan tuossa linkatussa kuvassakin se oikea vastaus.

Joka siis on Sillamäe maan koilliskulmassa lähellä Venäjän rajaa.
 
Kappas, vanha työvälineenikin (HelB 5015 (ex STA 450 (exex STA 17)) on päätynyt samalle pihalle. Onkohan tuosta Helsingin kartasta paljonkin hyötyä siellä? :)

Eipä Sillanmäelaiset taida hirveesti tarvita Helsingin karttaa siellä päin, ellei Helsinki Expert järjestä sielläkin jotakin luurikierroksia:D
 
ex TKL #205 havaittu Helsingissä klo 15:20 (11.2.2010) hinattavana kohti etelää Ruskeasuolla Hämeenlinnanväylän puolella (osuudella Kivihaka-Vihdintien liittymä) . Minne lie matkalla?
 
Takaisin
Ylös