Länsilinjat Oy

Liittynyt
22 Lokakuu 2005
Viestit
3,370
Auto numero #22 on nähtävästi saanut uuden värityksen. Nykyisellään varsin pirteää Mersua koristaa uudistetut Osuuspankki-teipit, ja kun pääväri on oranssi, näyttää auto ihan metrovaunulta.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Auto numero #22 on nähtävästi saanut uuden värityksen. Nykyisellään varsin pirteää Mersua koristaa uudistetut Osuuspankki-teipit, ja kun pääväri on oranssi, näyttää auto ihan metrovaunulta.


Saman käsittelyn saa myös auto #93, jossa oli paljon komeammat siniset teipit
 
Saman käsittelyn saa myös auto #93, jossa oli paljon komeammat siniset teipit.

Teipit on paikallaan, ja todellakin entinen sävy miellytti enemmän. Hauskana lisähuomiona voi kuitenkin pitää nyt auton edessä lukevaa nimikettä "Rahabussi".
 

LL #93 Raha bussina

Ehkä hieman yllättäen teipattiin myös #92 (kuvassa alla). Autossa on nyt järjestyksessään toiset mainosteipit, ja välillä se kerkes oleen firman omissakin raidoissa, vaikka autolla ei ikää ole kuin reilu vuosi. Mahdollisesti menossa linjan 50 autoksi ja yksi mersu siirtyy sieltä pois.


Eiköhän seuraava oranssi auto ole sitten #90
 
Kylläpäs tuli uutta ilmettä mersuun ja volvoihin.
Kuitenkin tuo valkoinen takaosa ei vaan soinnut tuon oranssin etuosan kanssa.
Tänään valmistu viimeinen osuuspankin mainoksilla oleva volvo.

Tuossa 92 auton kuvassa näköjään on vielä puuttunut tuon etummaisten lasien alaraidoitus ja moottoritiilan luukusta puuttu kanssa teksti.

Seuraava projekti joka on nähtävämmin myöhemmin on 3 mersun locojen..ym poistaminen, sininen väri jää kuulemma päälle. meneeköhän autot mennä myyntiin...?
 
Vielä en ole LL #90:sta havainnut oranssivalkoisena, tosin havainnointia haittaa kovasti, ettei autoissa ole kyljissä/perässä ollenkaan kylkinumeroa.

Sen sijaan LL #91 on kans teipattu jo kolmanteen asuunsa, ollen kans "Raha bussi". Tässä kuva sunnuntailta 21.10.2007
 
Kuka tyhmä oli mennyt tärveleen länkkäreitten parhaimpaa kalustoa? Kun menin kerran tuolla #51 niin koko matkan odotin, että koska vaihdelaatikko hajoaa, kun niin pahaa rousketta ja rutinaa piti. Mäestä, kun lähdettiin liikkeelle niin kuului kyllä aika paha rusahdus. :lol:
 
Pullakahveja ei tarvinne kaiketi antaa, sillä #51 poistu jo kesällä, mutta sen sijaan autot #35 (Wiima K202/B58) ja #61 (Wiima K202/B9M) on kaivettu hätävaraksi hädän hetkelle - autot oli jätetty ilman Pusatecia, eikä niillä siten myöskään pitänyt enää liikenteeseen tulla. Saatetaan kuitenkin nähdä äärimmäisessä tilanteessa Ylöjärven suunnan linjoilla tämän syksyn aikana. Kunhan nämä TKL:ltä tulleet N113 Scania Lahdet valmistuvat (#7 maalausvuorossa), niin näiden kahden Wiiman merkitys vähenee kertaheitolla.
 
Autot #8 ja #10 kävi ulkoilemassa, kun päivähoitolapsia kuskattiin Ratinan stadionille



Tilausajoissa pyöri LL:n autoista ainakin #8, #10, #59, #61, #63, #87, #95
 
Autot #8 ja #10 kävi ulkoilemassa, kun päivähoitolapsia kuskattiin Ratinan stadionille

Näyttävää, laadukasta charterliikennettä naapuritalon/omasta romurivistä haalituilla linjavaunuilla... Nuo TKL-väriset sekä auto 61 edustavat kyllä yritystä ja sen imagoa parahimmalla tavalla ;)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös