Linjan 32 seikkailut

Liittynyt
11 Elokuu 2005
Viestit
224
Avasin uuden ketjun ihan vaan pelkästä pettymyksestä sen suhteen, että "kilpailun" voitto tuli Vuolteelle.

Työhuoneestani näkyy Lapintie- en ole suinkaan kellottamassa ko.linjan kulkemisia, mutta kun päivästä toiseen nämä toistuvat. Tänään olin ehtoopäivällä lopettanut työni ihan siksi, että en viitsinyt kävellä edes keskustaan ja tiesin että #32 lähtee aikataulun mukaan ( yleensä- riippuu kuskista) tasalta Kaupista.

Kun kävelin ulos niin kuskeista paras ja autonsa oli Kulma-SiWa:n edessä ja kuski meni sisään "ruokaostoksille" - kello oli 2 minuuttia yli sen kun olisi pitänyt jo lähteä Kaupista päin takaisin keskustaan ;ja kuski menee rauhassa ostoksille...

Kaupista lähtenyt vuoro ostoksilla käynnin ja Kaupin keikan jälkeen tuli takaisin risteyksen pysäkille 28 yli tasan eli liki samaan aikaan kun olisi pitänyt jo lähteä Hatanpäältä???

En todellakaan reklamoi mihinkään- ihan hupia on seurata, millä suunnattomalla röyhkeydellä ja itsevarmuudella tämä tyyppi pelaa.
 
Viimeksi muokattu:
Tyypillinen ja kuvaava esimerkki siitä, miten viimevuosina on suunniteltu ja tilailtu Kaupin/Lapinniemen/Rauhaniemen -alueen joukkoliikennettä. Toisena esimerkkinä mainittakoon taannoinen 2/10 sekoilu kyseisillä kulmilla. Liikennesuunnittelunörtit olisi ehkä joskus syytä jalkauttaa tavallisen bussikansan joukkoon reaalimaailmaan suunnittelukellareistaan.
 
Olisiko kyseessä ollut sama mies, kun tänään tuo 14.15 K:torilta Kauppiin ei tullut ollenkaan? Vaikutti aika itsekkäältä ihmiseltä.
 
Takaisin
Ylös