Uudet bussit 2009

Taitaa näilläkin Volvoilla olla sitten tuo sama juttu, että rekisterin kaksi viimeistä numeroa ovat itse auton numero. Mahtavatkohan nämä TKL:n tulokkaatkin vielä olla "GIO-alkuisia" rekisteriltään, kuten LL:n ja Paunun uusimmat Volvot? Jostain ihmeen syystä, lähes kaikilla Volvo 8700 LE-busseilla on tapana omata numeronsa rekisterin kahden viimeisen numeron perusteella! :D

Se että nämä uutukaiset menevät #0-sarjaan tuli kieltämättä ihan puskista. Helpottaahan tämä ainakin havainnointia hitusen! ;)
 
Se että nämä uutukaiset menevät #0-sarjaan tuli kieltämättä ihan puskista. Helpottaahan tämä ainakin havainnointia hitusen! ;)
En nyt tiedä, kohta ei bussista takaapäin erota kuin läheltä, onko auto LL:n vai TKL:n, molemmillahan on serif-fontti, TKL:llä tosin "läskiversio".
 
Iloisia uutisia! Länskän Irisbus saapuu "jo" tämän kuukauden aikana. Se on aikaisintaan ensi viikolla liikenteessä.
 
Iloisia uutisia! Länskän Irisbus saapuu "jo" tämän kuukauden aikana. Se on aikaisintaan ensi viikolla liikenteessä.

Ei mitään niin surullista, ettei siinä olisi valoisakin puolensa... Toivottavasti tuon Ivecon myötä ala-arvoisten Lahti-Scanioiden esiintyminen ainakin kakkoslinjalla jää historiaan. Edes vähäksi aikaa...
 
Iltalehti sanoi:
Tampere saa ensi viikolla ensimmäisenä Suomessa seitsemän uutta Volvo-telibussia, mihin pääsevät myös raskaalla sähköpyörätuolilla liikkuvat matkustajat.

Uudet bussit tulevat ajoon syyskuun aikana linjoille 16, 21, 25, 28 ja 30.

- Uusissa kolmiakselisissa busseissa on vahvistetut rampit. Sähköpyörätuolit ovat raskaita ja ne saadaan vöillä kiinni bussissa olevaan turvakaaripaikkaan. Kun bussissa ei ole invalidimatkustajaa pyörätuolilla, samaan tilaan mahtuu kolmet lastenvaunut, kertoo Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen toimitusjohtaja Pekka Pirhonen.

Uusi bussi vetää 124 matkustajaa, joista 56:lle on istumapaikat. Bussien hankintahinta oli noin kaksi miljoonaa euroa.

http://www.iltalehti.fi/tampere/2009091810274723_te.shtml
 
124 matkustajaa?! Millähän mitoituksella? A4-arkki per seisova matkustaja, vähän kuin häkkikanoilla tai turkisketuilla?
 
Taitaa näilläkin Volvoilla olla sitten tuo sama juttu, että rekisterin kaksi viimeistä numeroa ovat itse auton numero. Mahtavatkohan nämä TKL:n tulokkaatkin vielä olla "GIO-alkuisia" rekisteriltään

Kyllä, mutta poikkeuksena auto #88 on GIO-908. Tämä siksi, että GIO-988 meni jo Paunulle.
 
Olikos nämä #87 - #93 vielä tänään liikenteessä?
 
Viimeksi muokattu:
Huomenna tosiaan tulevat linjalle.

Ainakin kahdeksaksi keskustan suuntaan 25:lla matkustavat jankalaiset pääsevät mahdollisesti uudenkarhean auton matkustajiksi. ;)
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös