Havainnot paikallis- ja lähiliikenteestä - tammikuu 2010

Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Kyllä se ei meinannut monelta pyskäkiltä lähteä kun tuli hirveesti kierroksia mutta ei vauhtia ja ovet ei meinanneet toimia kun kuski kävi välillä laittaan ovee kii.
Tietänet sellaisen kummallisen ilmiön kuin jää:roll: (jolloin auton ne mustat rinkulat saattaa sutia) ja samainen kummallisuus saattaa myös päteä auton oviin ;) Paineilma ja pakkanen ei oo ihan ylimpiä ystäviä.

Päivän lisä bongauksina kolarin lisäksi oli myös http://www.aamulehti.fi/uutiset/pirkanmaa/vaarinpysakoity-henkiloauto-keskeytti-bussin-matkan-tampereella/166912
 
Ke 13.1.

TKL #273:sta odottaa nyt isompikin remontti: Aamulehden juttu. Merkillistä sekoilua on kuljettaja tässä ilmeisesti harjoittanut. Pahemminkin olisi tässä varmaan voinut käydä...

Kyllä se ei meinannut monelta pyskäkiltä lähteä kun tuli hirveesti kierroksia mutta ei vauhtia ja ovet ei meinanneet toimia kun kuski kävi välillä laittaan ovee kii.

13.1 Tkl:
#645/6

Menin samana aamuna Linnainmaan suunnasta tolla 18 kaupunkiin :p

ja tosiaan, K-18 näytti olevan ongelmia aamulla :D
 
Jälleen tänään oli Tampellassa auto pysäköitynä niin, ettei 24:llä ollut bussi mahtunut ohi.

Aamulehden juttu aiheesta.

Ja tuohon #273:n eiliseen kolarointiin liittyvässä Aamulehden uutisessa on käsittääkseni asiavirheitä. En nyt tarkemmin mene yksityiskohtiin, mutta ilmeisesti on selvittelyn alla, syyllistyikö tuo kauhakoneenkin kuljettaja toiminnallaan jonkinlaiseen liikenteen vaarantamiseen.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
(siirretty outo auto linjalla-ketjusta)

14.1. aamulla ennen yhdeksää linjalla 51 Tampereen suuntaan oli ilmeisesti Pusatec vähän jäässä, laite nimittäin russutti Kuokkamaantien pysäkin jälkeen, ettei Tampereen sisäinen matkakorttini kelpaa. Ihmettelin, että miten niin muka ei kelpaa, latasinhan kuukauslipun vasta viikko sitten. Kuljettaja sentään antoi minun olla kyydissä, mutta halusin todistaa viattomuuteni. Näytinkin kuljettajalle matkaviestimestäni JOHONKI-sivun korttitietoni, että lippu todella on voimassa, mihin kuljettaja kärttyisenä, ettei hänellä ole edes aikaa jäädä tappelemaan matkustajien kanssa näistä asioista, onhan hän jo viisi minuuttia myöhässä seuraavasta vuorosta. Linja-autoaseman jälkeen kuljettaja käänsi rahastuslaitteen jo seuraavalle vuorolle (VLK:n suuntaan), ja sanoin sitten, että josko kokeiltaisiin korttia uudestaan. Tällä kertaa kortti toimi, ja ilmeisesti sain kuljettajankin silmissä viimein puhtaat paperit.

Kyse ei ollut ainakaan siitä, etteikö vuoro olisi ollut yhteistariffissa. Olen monta kertaa 51:llä kysynyt, että onhan tämä yhteistariffivuoro, ja aina tähän mennessä on ollut. Siitäkin huolimatta, että tariffikilpi on usein piilossa "Moottoritietä"-kyltin takana.
 
14.1 LL:
#17/Y99, Hervantaan päin
#43/Y99

15.1 Tkl:
#242/22

Havaitsin juuri klo 11:40 (15.1) ruokailuun mennessä Pyynikillä, että LL #35 sujahti Ylöjärven suuntaan elikä olisikohan ollut tuossa klo 11:30 vuorossa Kyröskoskelle Tampereelta?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
15.1

TKL:

#638/37
#424/18

Hyvä että nyt ollaan saatu näin paljon eksoottisia havaintoja. Todella mukavaa luettavaa.
 
Viimeksi muokattu:
LL #35 liikuskeli ainakin linjall 79 missä havaitsin ja matkustin Pyynikiltä keskustaan päin n. klo 8:42. Myöhemmin matkustin autolla vahingossa vielä linjalla 80 n. klo 11:35 Tuulensuusta Ylöjärvelle päin. :D
 
Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Takaisin
Ylös