Teiskon liikenne

K V

Liittynyt
20 Elokuu 2009
Viestit
85
Kaupunkiympäristön kehittämisen ydinprosessin vuosisuunnitelma sanoi:
Teiskon liikenne sisältää Teiskon alueen ostoliikenteen ja Teiskon alueen lipputuen.

Teiskon alueella noudatetaan Tampereen kaupungin joukkoliikennemaksuja ja tehdyn sopimuksen mukaisesti alueen liikennöitsijälle korvataan tasataksasta aiheutuvat lipputulomenetykset. Myös Teiskon liikenteen osalta entiset linjaliikenneluvat on korvattu siirtymäajan liikennöintisopimuksilla. Teiskon liikennekokonaisuuden osalta siirtymäajan liikennöintisopimukset ovat voimassa 5.6. 2011 saakka.

Teiskon liikennekokonaisuus, joka koostuu kaupungin sisäisestä ja maakunnallisesta liikenteestä, suunnitellaan vuoden 2010 alkupuoliskolla yhteistyössä ELY:n kanssa ja liikennepalvelut hankitaan kilpailuttamalla syksyllä 2010.

Kaupunkiympäristön kehittämisen ydinprosessin vuosisuunnitelma
 
Viimeksi muokattu:
Tähän aiheeseen liittyen tuli mieleen... Olisi toivottavaa että linja 28 otettaisiin myös tähän pakettiin mukaan kun se kilpailuun menee. Silloin koko Aitolahdentien varren liikenne olisi kätevää aikatauluttaa nykyistä järkevämmin ja kenties jotain hyötyä ja säästöjä olisi mahdollista saavuttaa myös autokiertojen osalta. Tämä voisi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että osa vuoroista, jotka nyt päättyvät Sorilaan (nyk. 28) olisi mahdollista jatkaa Aitoniemeen / Kämmenniemeen.

Mutta olisiko tässä tapauksessa linjalle annettava uusi numero siten, että Aitolahdentien linjanumerointi olisi kokonaisuudessaan vaikkapa 90-sarjassa...?
 
Takaisin
Ylös