Lähipäivinä Tampereen seudulla kulkevat yksityisten bussit saavat erilaisia mainostarroja "kylkiinsä". Sloganeita on kolme erilaista - bongaa kaikki. Eli seutulippu ei elä hiljaiseloa suinkaan, vaan markkinointia pyritään voimistamaan.

Seutulipun suosio on jatkanut kasvuaan erityisesti Pirkkalassa, mutta myös muissa Tampereen kaupunkiseudun kunnissa latausmäärät ovat pysyneet ennallaan tai olleet nousussa. Silti monelle Seutulippu olisi se paras vaihtoehto. Kiinteä hinta kuukaudessa - rajaton määrä matkoja. Miksi enää tuskastella sarjakorttien kanssa ja miettiä montako matkaa jäljellä, kun voi huristella dösällä niin paljon kuin vain jaksaa?

Tampereen kaupunkiseudun seutulippu maksaa 67euroa Tampereen, Nokian, Ylöjärven, Kangasalan ja Lempäälän asukkaille. Pirkkalassa hinta on hivenen halvempi, vain 52 euroa. Matkustella voi luonnnollisesti kaikkien mainittujen kuntien ja kaupunkien alueilla.

Mielenkiinnolla seuraten, saako kampanja aikaiseksi uusia käyttäjiä. Toivottavasti, eihän joukkoliikenteen tarvi olla ikuinen "auringonlaskun ala".