Kalustopoistot 2012

Liittynyt
12 Tammikuu 2012
Viestit
666
TKL #406 makailee numerot revittyinä Nekalan tallin perukoilla. Lisäksi kuuleman mukaan TKL:n midi #109 on lähtenyt Ruotsiin(?)
 
TKL #406:n kääntöpöytä sanoi sopimuksensa ilmeisesti lopullisesti irti, joten tätä autoa ei tultane liikenteessä enää näkemään, ainakaan näissä väreissä.

TKL #416 makaili useita päiviä hallin perällä romurivissä ilman kylkitarroja, sittemmin katosi kokonaan vahvuudesta, uudesta sijaintipaikasta ei tietoa.
 
Viimeksi muokattu:
Sinänsä ironista, että #407 vielä porskuttaa menemään ikäisekseen hyväkuntoisena, mutta välistä on yksitellen poistunut koko Scanian OmniCity-sarja. :D

Ei varsinaisesti tule sinällään noita OmniCityjä ikävä.

Tuo kuvassa näkyvä liikennetoimiston numero muuten kannattanee poistaa tuosta, kyseessä kun on henkilökunnan käyttöön tarkoitettu numero.
 
Viimeksi muokattu:
Poistin sen numeron. Itsekin tullut mietittyä samaa, ei kannata ostaa Scanioita. :lol: #407 on 3 vuotta Scaniaa vanhempi. Voisihan #406kin olla vielä liikenteessä, jos sen kääntöpöytä ei olisi mennyt huonoon kuntoon. :)
 
Vaan eiköhän #407:llekin noutaja tule vielä, syksyllä tiettävästi kalustoon kuuluu 4 nivelautoa, joiden numeroita ei liene vaikea arvata.
 
Kuuleman mukaan Paunu #114 poistoon menossa eilisen kolarin johdosta.
 
Kaveri ilmoitti, että Nekalassa on tapahtunut muutoksia. Hylkykulmasta on siirretty TKL #417 ja TKL #217 talliin.
Tallissa oli TKL #630 kuulemma ilman numeroita. Paikalla oli vain valkoinen jälki ilmoittamassa vanhoista numeroista. Kertoisikohan tämä jotain siitä, että TKL #630 olisi poistettu? :icon_frown:

Taidan itse käydä vielä huomenna kysymässä Liikennetoimistolta lisää.
 
TKL #630 on hylätty ja myyty, ostajasta ei tietoa.
TKL #217 on myyty Ketosen liikenteelle.
TKL #417 on myyty, ostajasta ei tietoa.

Nekalasta saatua tietoa. ;)
 
Kyseessä on sama, jonka Aamulehti uutisoi palaneen Raholassa. Todellisuudessa oli tosiaan moottorin kiinnike vain irronnut.

Etuluukun puuttuminen johtunee siitä, että auto jouduttiin hinaamaan tämän takia linjalta varikolle.
 
Takaisin
Ylös