Havainnot paikallis- ja lähiliikenteestä, huhtikuu 2012

Ke 11.4.
TKL #237 / 8
Ei sitten yhtään isompaa autoa löytyny laittaa linjalle? :D
 
TKL 284:
Vilkutti hätävaloja keskellä Hämeenkatua. Takaoven lukkiutumisessa oli ilmeisesti jotain vikaa, ja kuljettaja meni vetämään sen kiinni. Kiinni se ei kuitenkaan pysynyt. Matkustajat päästettiin vaarallisen Hämeenkadun ylitse ja autoon vaihtui "EI LINJALLA"-kyltit ja huolto kutsuttiin paikalle. Siellä sitten tarkasteltiin ovea ja vietiin ilmeisesti takaisin Nekalaan. Hetki tämän jälkeen TKL #649 matkasi "EI LINJALLA"-kylteillä kovalla vauhdilla Hervannan valtaväylällä (tätä autoa paikkaamaan?).

Oli kuulemma alkanut ovi toimimaan, kun oli tarpeeksi kauan suostuteltu pakkosululla. Kaikki muu mahdollinen päävirroista lähtien oli kokeiltu ilman, että siitä olisi ollut apua. Tämän jälkeen ovet olivat toimineet täysin ongelmitta aina Nekalaan saakka, jonne tämän autokierto loppuikin vajaata tuntia myöhemmin.
 
Lisätään kaikkein kummallisin!

12.4.

TKL #160 / 5

Mitä ihmettä? Näin ja kuvasin itsekin omin silmin tämän aamulla, pysähtyi linjan 5 pysäkeillä ja ajeli linjan 5 reittiä. Jospa vielä päivälläkin on linjalla? Täytyy käydä tarkistamassa koulun jälkeen. :lol:

Noh, linjalla oli ilmeisesti ainakin aamuyhdeksästä lähtien TKL #648. Ainakin aamun "koululaislähdöllä" 8.36, jolla liikkuu paljon koululaisia, oli TKL #160. Varmaan sitä ennemminkin. Laitan kuvia pian.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
16.4.

TKL #239/TILAUSAJO

Havaittu Ahvenisjärventiellä, sisällä oli aika paljon päiväkotilaisia. Kaukaa katsottuna näytti jättävän matkustajansa pysäkille Arkkitehdinkatu 9 (3604).


 
Ti 17.4.

TKL #225 oli keskeyttänyt pysäkille Harjuntausta 1015 ja paikalla oli hinausauto elvyttämässä potilasta. Mitä ilmeisemmin ollut linjalla 16.
 
Ti 17.4.
TKL #424 liikkui linjalla 16 myös illalla, auton #271 tilalla. Liekö sitten jossain vaiheessa päivää tullut jotain autoa tuuraamaan osapäivävuorosta...
 
#99 ja #7 autoissa on kyllä taivaallisen pehmeät penkit ja kulkee pehmeämmin, ettei joka ikinen hiekoitussoran kivi aiheuta aivotärähdystä.
 
16.4.

TKL #239/TILAUSAJO

Havaittu Ahvenisjärventiellä, sisällä oli aika paljon päiväkotilaisia. Kaukaa katsottuna näytti jättävän matkustajansa pysäkille Arkkitehdinkatu 9 (3604).

Liittynevät ilmeisesti jokakeväisiin esikoululaisten "perinteisiin" bussitutustumiseen, eli lähes jokainen eskariryhmä pääsee vuorollaan harjoittelemaan mm. bussissa käyttäytymistä ja matkan maksamista. :)

Uusi laki edellyttää tällaisissa tilausajoissa käytettäväksi alkolukollista autoa, joten näiden tilausajojen autona tulee siis aina toimimaan TKL #239, #242 tai #263 (ellei muihin autoihin asennuteta alkolukkoja).
 
Takaisin
Ylös