Havainnot paikallis- ja lähiliikenteestä, kesä 2012

29.7. TKL:

#225/18

Asuntomessujen ansiosta näkee vanhojakin autoja näin sunnuntaisin linjalla. Harvinainen sijoitus sunnuntaiksi, ja vielä harvinaisempi näin kesällä.
 
31/7 TKL #220 linjalla "3 pETSAMO 3"

Tuossa autossa tosiaan on jokin vika linjakilpilaitteistossa, kun se milloin näyttää "16 LENTÄVÄNIEMI 16", "VUORES ASUNTOMESSUT AS" ja ties mitä muuta. Jotenkin tuplaa tuon linjanumeron siihen perään tai 2 ensimmäistä kirjainta.
 
Tuossa autossa tosiaan on jokin vika linjakilpilaitteistossa, kun se milloin näyttää "16 LENTÄVÄNIEMI 16", "VUORES ASUNTOMESSUT AS" ja ties mitä muuta. Jotenkin tuplaa tuon linjanumeron siihen perään tai 2 ensimmäistä kirjainta.

Todennäköisesti jompikumpi noista numeroista pitäisi olla auton takakilvessä, nyt siellä lukee joka linjalla "NNN". Päivityksessä mennyt luultavasti jokin pieleen.
 
Ke 8.8.: 407/30!

Eipä kyllä muistu mieleen koska City-u nivel olisi ollut liikenteessä kesällä (poislukien tuo Kesäkuun havainto P kakkoselta). Arvatenkin aamuruuhkassa, saas nähdä josko tekee comebackin linjalle iltapäivällä...
 
Onko tuottajan käyttämällä maalarilla musta väri päässyt loppumaan? On melko karsean näköinen tämäkin 8700, kun tuulilasin alle ei ole viitsitty ruiskuttaa mustaa osaa (mm. etulämmityslaitteen ilmanottoaukon kohta)... Joku (kenties kolarikorjattu?) saman tuottajan teli-8700 on kokenut saman raiskauksen jo aiemmin.
 
Kovin on himmeä tuo etulinjakilpi, varsinkin kun eilen iltahämärissä tuli vastaan. Eikös noissa pitäisi olla putkilamput tuota kilpeä valaisemassa...?
Kyllä siellä varmaan onkin, mutta kun vuosien mittaan helmitaulun "pikseleihin" kertynyt pöly syö osan loisteputken alkujaankin kelmeästä valosta, ei kilven näkyvyys ole todellakaan kaksinen. Vaikuttaa myös siltä, että mm. tuulilasin vinous tai suoruus vaikuttavat sopivissa valaistusoloissa selkeästi helmitaulukilven näkyvyyteen.
 
Sain heti päänsäryn TKL 15:n kamalasta STOP-äänestä! Ihan kauhea, "ding, döng, dong", sopisi enemmän pysäkkikuulutusten aloitusääneksi mikäli semmoisia olisi. Mutta ihan mukava auto muuten oli, pehmeät penkit ainakin, tosin lastenvaunutilan kohdalla oli vain penkin selkänoja eikä istumaosaa lainkaan, lienee irrotettu.. :lol:

Paljon oli vanhoja autoja myös liikenteessä tänään:

8.8.

Länsilinjat #18/7
TKL #15/3
TKL #14/29
TKL #222/16
TKL #629/6
TKL #631/24
TKL #632/6
TKL #634/6

TKL #407 oli todellakin myös iltapäiväruuhkassa linjalla 30. Pysäkkikinäyttökin oli toiminnassa.
Kuvia osoitteessa http://elias.1g.fi/kuvat/Elokuu+2012/.

 
Viimeksi muokattu:
Nyt on päässyt auto TKL #16:kin ajoon, ajeli tänään linjaa 12, myös TKL #15 ajeli kyseistä linjaa. TKL #14 oli tänäänkin 29:llä.

TKL #13 ei ole vielä näkynyt.
 
Takaisin
Ylös