Havainnot paikallis- ja lähiliikenteestä - marraskuu 2013

11.11:

37:n linjakilpi on muutettu muotoon "SAMMONKATU ETELÄPUISTO", ainakin vakisijoitus TKL #653:ssa.

Vielä kun alkukaudesta teliautojakin linjalla näki (#236 ja #237) niin ainakin niissä oli tuo edellämainittu teksti. Käsittääkseni johtuu yksinkertaisesti siitä ettei "SATAKUNNANKATU" mahdu kyseisten kilpien ylemmälle riville, joten se on korvattu tekstillä "SAMMONKATU".
 
Ok, seison korjattuna. Ei vain ole aiemmin tullut kiinnitettyä tarkempaa huomiota asiaan, kun useimmin katsoo kilpeä pelkästä hallintalaitteesta käsin. :)
 
26.11

TKL
#648/37
#9/29

(Muuten, aamulehden yleisönosastolla oli joku kirjoittanut viestin 29:n huonosta aikataulutuksesta kun ruuhkassa melkeinpä aina myöhässä. Itsehän tästä maanantaina kärsin kun 29 myöhässä melkein 10 minuuttia..)
 
(Muuten, aamulehden yleisönosastolla oli joku kirjoittanut viestin 29:n huonosta aikataulutuksesta kun ruuhkassa melkeinpä aina myöhässä. Itsehän tästä maanantaina kärsin kun 29 myöhässä melkein 10 minuuttia..)

29:n arkipäiväaikataulu ei liene koskaan ollut sellainen, että se olisi ruuhka-aikaan pysynyt aikataulussaan. Ongelmia oli jopa silloin, kun linjaa liikennöitiin Leinolan ja Keskustorin välillä. Syy löytynee siitä, että Kissanmaan-lenkkiin ei osata jostain syystä antaa tarpeeksi ajoaikaa; 30 minuuttia Keskustorilta Linnainmaan Prismalle Takahuhdin ja Pappilan kautta kiertäen ruuhka-aikana ei vain ole riittävästi. Tai ehkä se olisi, jos torilta pääsisi lähtemään minuutilleen oikeaan aikaan, joka tarkoittaisi sitä, että Raholasta olisi ehdittävä torille 20 minuutissa pysähdysmääristä riippumatta. Eivätkä Vanhan kirkkotien katutyöt tällä hetkellä ainakaan edesauta tilannetta.

Aikataulussa on löysää ajettaessa Raholan suuntaan, jolloin aikataulun saa kiinni, mutta se ei hirveämmin Takahuhdin-alueen ihmisiä lohduta.
 
30.11.

http://www.aamulehti.fi/Pirkanmaa/1...+haittaa+liikennetta+tampereen+teiskossa.html

"Taksi ja bussi yhteen: Kolme ihmistä loukkaantui

Kolme ihmistä loukkaantui taksin ja linja-auton yhteentörmäyksessä Kaitavedentiellä Tampereella lauantaina. Onnettomuudessa loukkaantuivat naistaksinkuljettaja ja taksin kyydissä olleet kaksi naismatkustajaa. Linja-auton naiskuljettaja ei loukkaantunut. Bussissa ei ollut törmäyshetkellä matkustajia."

Möttö #1 ja taksi kolaroivat eilen Teiskossa.
 
Pääsin todistamaan jokunen päivä sitten mielenkiintoista tapausta: Volvo 8900 (en nähnyt autonumeroa) ajoi kovaa vauhtia keskustan suunnasta kohti Viinikan liittymää tunnuksilla "36 - Myllypuro".
 
Takaisin
Ylös