Näytetään tulokset 1-3/3

Viestiketju: TKL:n älynysse

 1. #1
  Elias avatar
  Liittynyt
  12.01.2012
  Sijainti
  Tampere
  Viestejä
  659

  oletus TKL:n älynysse

  Älynysse on TKL:n linjoilla 21, 23 ja 30 bussi nro 277, joka tarjoaa matkustajille mahdollisuuden tehdä busseista ja Tampereen joukkoliikenteestä sellaisia, joita matkustajat haluavat. Älynyssen verkkosivuilla www.alynysse.fi ja yhteisöpalveluissa matkustajat voivat kertoa, millaisia busseja, liikennettä ja palveluita he haluavat sekä vastata viikon kysymykseen ja osallistua tuotekehityspainotteisiin kysymyksiin. Älynyssessä matkustajat eivät vain esitä ideoitaan, vaan keskustelevat ja ideoivat yhdessä. Älynysse on moderni, osallistava ja vuorovaikutteinen kehittämismenetelmä. (teksti: http://public1.wrm247.com/alynysse/)

  Mielenkiintoinen projekti. Sivuilta näkee muun muassa missä kyseinen auto liikkuu, moottorin kierrosluvut ja kaasupolkimen asento ym. Tiedä sitten millaista tuolla matkustaminen on ja liekö sisätiloissakin jotakin erikoista, ainakin ulkoa on Älynysse-mainos.
  Eliaksen joukkoliikennekuvagalleria
  Kuvia pääasiassa Tampereen linja-autoista, satunnaisesti muualta.

 2. #2
  bussifriikki avatar
  Liittynyt
  02.05.2007
  Viestejä
  2365

  oletus Vs: TKL:n älynysse

  Älynysse esiteltiin myös aamulla Ylen uutisissa.

 3. #3
  034
  034 ei ole kirjautuneena

  Liittynyt
  16.11.2008
  Viestejä
  329

  oletus Vs: TKL:n älynysse

  Seuraillut aktiivisesti tätä: http://public1.wrm247.com/alynysse/ Onkohan auto ollut koko perjantain (21.2.) talilla koska statistiikka näyttää offlinea. Mielenkiintoista on se että jos statistiikka on offline niin sijainti ei tallennu viimeisimpään onlineen vaan Liberiaan.

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •