Assamiehen onnikkabongaukset

*Rantsu-ajelua* eilen, mm. Toripakalta Tuiraan. Ja sieltä edelleen Kaukovainiolle 14:llä ja Kastellista *Kolomosella* takaisin Tuiraan, ja taas Raatista keskustaan päin. Ei taida olla mielekästä laitella tähän näitä käytettyjä yhteyksiä kaikkinensa... *Kiertoliikkeiden* tarkoituksena oli rantapaikkoja bongata, ja saada lisää liikkumista siinä samalla... ;)
 
Linjaa 21 näillä: #6 sekä #59 (Lahti400). Tänään Lahti400:sella #36, linja oli tuolloin 19. Sitybussilla eilen musakauppaan, mistä ostin minivahvarin matkoille sähkökitaraa varten. Tulo em. ostosreissulta, linja 19 ja #154.

---------- Viesti lisätty kello 13:59 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu kello 13:58 ----------

Kiiminkiä toissapnä: Haukiputaan tiellä tuli vastaan linjoilla 28 ja 31 olleita pelejä. Olin tunnistavinani: #43, #37 sekä mahdollisesti/epävarma #14.
 
Linjan 11 #96:sta on poistettu dna:n mainokset. Nelinollakakkosen väritys kuitenkin vielä edelleenkin pinkki, taikka turkoosi.
 
Viimeksi muokattu:
Tänään tuli ajeltua linjalla 70. Sitä operoi pyhäisin Revon Turistiliikenne; R-Lines. Tällä kertaa alla #4. Vaikutti Falconilta. :-o Kulkuvälineessä turvavyöt, tietenkin käytin niitä asiaankuuluvalla tavalla. :cool: L.as. oli matka.

---------- Viesti lisätty kello 14:32 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu kello 14:31 ----------

Toripakkaan Sitibussilla #82, linjalla C. Asemalta tulin. (r.as.)
 
Todettu eriten runsasta paikallisliikennettä Tampereella. Usea TKL:n auto nähty mm. Koska itse ha:n puikoissa ollessa, ei eksakteja detaljointeja voitu toteuttaa. Bussiarmada oli tosin kylläkin jopa mielettömän mojova. :D
 
Todettu eriten runsasta paikallisliikennettä Tampereella. Usea TKL:n auto nähty mm. Koska itse ha:n puikoissa ollessa, ei eksakteja detaljointeja voitu toteuttaa. Bussiarmada oli tosin kylläkin jopa mielettömän mojova. :D
Akselilla Itsenäisyydenkatu-Hämeenkatu-Pirkankatu on mahdotonta ottaa ruuhka-aikaan valokuvaa, jossa ei näkyisi yhtään sinistä bussia. ;)

kuva

Kuva (C): jawahl
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Uusia Kabusseja Ouluun:
#135 linjalle 3, ja #136 linjalle 11. Kahteen kertaan nähtyjä, joista jälkimmäinen myöskin ajettuna. Rek.tunnusten alku kummassakin on LLL-xxx.
 
Viimeksi muokattu:
Myöskin #139 on uusi peli. Muitakin lienee.
---
Yritin ladata Matkahuollon korttia. Mitään muita mahdollisuutta siihen ei anneta, kuin tuo 78€:n kiskurihintainen seutulippu. Oulun alueen latausta ei voi tehdä, siihen pitää olla Oulu-Card. :mad:
 
Näyttäisi siltä, että Oulu-Card:ini Avant-kukkaron voimassaoloaika on umpeutunut. :frown:

Yritin etsiä Koskilinjojen lipunmyyntipistettä kuumeisesti, mutten onnistunut siinä. Onneksi aukioloaikaa kestää vielä klo 20:een. Voi ehkä olla, että joudun uusittamaan nykyisen korttini. :confused:

Aloitin joukkoliikenneharrasteeni käyttämällä Oulu-lippua. Ja siihen aion jälleen toistaiseen palata. :cool:

Bongaamiset eksaktoituivat syksyllä -05, jolloin aloin järjestelmällisesti seurata kulkevain autoin numeroita. :biggrin:
 
Viimeksi muokattu:
Saattoi ehkä olla minun omaa tyhmyyttä, taikka *tilanteen rekisteröimättömyyttä* tämä. Mutta sittenkin kuitenkin lopulta tuo kaivattu ja etsitty lipunmyyntipaikka löytyi. :redface:

Huomasin samalla senkin, että mistä syystä en heti 3.krs tullessa havainnut tuota lipunmyyntitiskiä. :oops:

Nyt on Oulukortti sitten ladattu. Yllättävästi tämä uusi kortti on siruton. Laitteethan eli bussipäätteet vaihdettiin joskus siinä v:den vaihteessa. Ovat Pusatec:in valmistamia, jos vaan tämän oikein muistin. :???: =>WWW: http://www.pusatec.fi/joukkoliikenne.php?id=4

---------- Viesti lisätty kello 17:51 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu kello 17:45 ----------

Kesäkauden ensiajelu Oulukortilla, edellisen kortin (Matkahuollon) voimassaolon umpeutumisen jälkeen:
linja 4, #137 (EKY-737). :D
 
Viimeksi muokattu:
Tuoreeltaan ajettua: #136, #137, #138.

Vaurioraporttia: #142:n *ojanpuolen* kyljessä painauma eli *pusu*. Keulavauriota näyttäisi tulleen taas #141:een. Molemmat operoivat nykytuntumalla linjalla 1.

#49:n (lentokenttäbussi) ikkuna painunut yläkulmasta, joten koko ruutu pienillä sälöillä. Näinhän temperoidut lasit pruukaavat tekemään. :frown:
Vauriojälki sopisi liikennemerkin aikaansaamaksi, korkeus vaikuttaisi olevan samalla tasolla. :-o
 
#139 (EKY-739) oli linjalla 20.

Eilen kävin jokiristeilyllä M/S Angelina:lla. Meno sekä paluu: 9/#43. Tuo City L ollut mm. linjoilla 5 ja 19, joskin paljon harvemmin.

Päiväaikaan lapsille tarkoitettuja jokiristeilyjä Oulujoella ei ole enää varmaan mahdollista tehdä tämän kuluvan kesän mittaan. M/S Alexandra:n lähtö Torinrannasta oli eilen kuulemani mukaan peruuntunut. :icon_frown:
 
"Xuffe" ja muuta:
Koskilinjalla #79 linjalla 19, jolla ei aikaisemmin tavattu. Sen *sisar* -eli aikaisemmin yhdessä *Xuffen* kanssa linjalla 1 taivaltanut #53 on käynyt maalaamossa. Niinikään on myöskin väriänsä vaihtanut #41. Aikaisemmin lienen maininnutkin #71:n. Sen olen tavannut ja ajanut linjalla 13. Koska ajokit vaihtavat usein linjan päässä (näin oletan), on myöskin varmastikin esiintynyt linjalla 12. *Xuffe* #79 kulkee yhä vielä *wanhoissa wäreissä*... :cool:
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös