Assamiehen onnikkabongaukset

L30 myöskin tähditetty. Ässä-ajoja ei luokiteltu, ajoreitin pituuden/osien mukaan.

Autot linjalla 30 (Svaanintie/Oulunsuu-Haukipudas Aol) :
#23, #52, #97, #18, # 100. Ajetussa järjestyksessä, ei numeroidusti.

---------- Viestit yhdistetty klo 20:51 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu klo 20:41 ----------

Linjatietoja:
Linjalla 5: useimmiten sekä #50 että #103.
Linjalla 4: hyvin usein #105 ja #137.
Linjalla 32 (suora linja keskustasta Kaakkuriin) : #8 ja #75.

Viitaten aiempaan, humoristiseen "ässäyden" tavoitteluun: se olisi näillä enemmän kuin vaikea juttu saavutettavaksi. :twisted:
 
Viimeksi muokattu:
Todella kauASta aikaa käymässä Torniossa. Tämä viesti lähtee sieltä. AsiASta enemmän omassa ketjussaan.
 
Retkeltä palattu. Pyydän huomioimaan bussikäyttäytymiseni: kiitän aina kuljettajaa henkilökohtaisesti ajon jälkeen.

Yleensä olen aiemmin ps-ajolla (seutuliikenteessä) tehnyt sen vain kättä nostamalla, nykyään myöskin verbaalisesti. :cool:

Tilausajon jälkeen päämäärään saavuttua, kiitän aina joka kerta kuljettajaa henkilökohtaisesti. Täten haluan osoittaa arvonantoa hänen tekemälleen arvokkaalle työlle.:wink:

Ja, jos aika & tilanne vain sen suo: niin yritän jutustella sanan, pari mukavia shaufföörin kesken. Joskus tulee todella mukavat keskustelut tästä.:biggrin:
 
Viimeksi muokattu:
Kirjastopongaus jatkuu. Vielä on käymäti paikallisia tiedonalttareita. Yhdistelen tätä jl- eli bussipongaukseen. :twisted:

---------- Viestit yhdistetty klo 12:13 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu klo 12:12 ----------

Viiden suora saatu edelleen kokoon erään linja 19:n reitillä: #106, #104, #87, #17 & #69. Ajetussa järj.
 
Toinen reittiosuus, sama linja (19) : edelleen 5:n suora, #98, #101, #52, #69 & #62. Esitetty ei ollut aivan prikulleen ajojärjestyksessä. Annettu tieto kuitenkin ajallisesti etenevää.

Nähty myöskin, ko. osuudella (tänään) #95. Ei ajettu. Ko. auto BZU-395 esiintynyt hyvin moniaalla reitillä - mm. 3, 12 & 20, mutta harvemmiten L19. Esim. (kuvaviite) :arrow: http://koti.mbnet.fi/oso/picture.php?photo=191 :idea: Ehkä ollut joskus reitillä 8. (Mäntylä-Kiiminki)
 
Viimeksi muokattu:
Nähty myöskin, ko. osuudella (tänään) #95. Ei ajettu. Ko. auto BZU-395 esiintynyt hyvin moniaalla reitillä - mm. 3, 12 & 20, mutta harvemmiten L19. Esim. (kuvaviite) :arrow: http://koti.mbnet.fi/oso/picture.php?photo=191 :idea: Ehkä ollut joskus reitillä 8. (Mäntylä-Kiiminki)

Juu, #95 on kai jonkin sortin vara-auto nykyään, joten se pyörii vähän missä milloinkin. Viime kevääseen astihan tuo ajoi linjan 13 osapäivävuoroja, mutta #10 (City L vuodelta 1994) otti sen paikan... Keltaiset paikallisbussithan ovat muuten historiaa, kun #6 eli Koskilinjojen ainoa Uukkari lähti Lahteen purkuun viime viikolla.
 
No näin varmaan. En nyt enää muista että olisiko tuo samainen ysivitonen (#95) ollut linjoilla 12/13 sittemmin... :confused:

Tänään vaihdettu "ajoraamattua" eli uuden aikataulun täyttöä. Neljällä osuudella, heti ensialkuun. Entinen pannaan täytteeksi omaan arkistoon, Maakunta-arkistoon (jos vaan sen sinne huolivat).

Täyttelen siis aikataulupohjalta ja aikataulun omiin osioihin nämä ajoni.

---------- Viestit yhdistetty klo 17:53 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu klo 17:49 ----------

Vahvistan sen samaisen tiedon, kuin mitä Pulustaja tuossa yllä esitti. Kahvikerman värisiä siipipyörä-logollisia autoja ei siis enää näy. #10 oli CityL:eista, eräs kaikkein viimeisimpiä "maalaamattomia" autoja.

Mainosbussit eivät ole poistuneet sen sijaan, niitä sellaisia käyttää ainakin tilausajofirma Otp (Oulun Taksipalvelut). :eek:
 
Paikallisbussilippu Kemistä Tornioon, taikka päinvAStoin maksaa 6,50€. Ensi kertaa ajettu tänään Net-Matkoilla. Autossa oli ainakin joitakin orientteja tyttöjä. Eli orientaaleja, itämaisia nuoria naisia. Ilmeisesti menossa opiskelemaan Ke-To (Tokem) amk:iin... Näitä (vAStaavanlaisia juttuja) ollut joskus aikaisemmin aikaanaan. (Eli tiedän, että tätä tässä kuvailemaani esiintyy.)

Lähtömaata en tiedä, se voi ehkä olla jokin muukin kuin Kiina. Puheen perusteella en pystynyt sitä päättelemään. :confused:
 
Ajettua, yöbussilla. Linja 12, auto #108. Muistaaksein juuri näin. :confused:

---------- Viestit yhdistetty klo 18:57 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu klo 18:56 ----------

Ajettua NET-Matkat -linjalla. Kem->Tor.
 
NET-Matkojen (Matkan) #6 nähty tänään paluussa Kemin l.as. Luultavasti Haaparanta-Tornio -reitiltä.

Itse ajoin, muistaaksein 27.12.-12 Kemi->Tornio saman yhtiön eli operaattorin #5:lla. Kyyti oli loihakkata eli mukavan sujuvaa. Lipun hinta, kuten kerrottua: 6,50€.
 
Linja 14 - auto 96. Reaaliaikaispongaus. Osaosuudella samalla 5 ajoa tullut täyteen.
 
Viimeksi muokattu:
Ilmeisesti #138 (EKY-xxx) on ollut parisen päivää huollossa. Tämä vain pelkkää omaa arveluani. Tuona aikana sijaisena ollut "monen linjan sahuri" #95.

Mainittakoon tässä vielä se, että olen ajanut #95:lla melko monella linjalla. L14:ää en kuitenkaan saata muistaa.

CityL:iä on nähty sekä ajettu tuolla linjalla. Merkittävimpänä lie #21.

Kun tätä raporttia tähän kirjoitellaan, on jo #138 palaillut takaisin omalle "kantalinjalleen".

Jotta ei jäisi kenellekään, miksikään arvoitukseksi: on L14 sama kuin linja 14.
 
Viimeksi muokattu:
Linjan 14 vakkaripeli oli siis: EKY-738 :arrow: Oso - Oulun seudun onnikat > kuva 657: Koskilinjat #138 http://koti.mbnet.fi/oso/picture.php?photo=657

---------- Viestit yhdistetty klo 20:41 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu klo 20:38 ----------

Luettelen nyt siis tähän, sen suoran linjan eli 5 ajoa tietyllä 1/4 reitin osalla: ajetussa järjestyksessä. #21, #138, #101, #29 & #96. Ensimmäisestä ajosta tuolla reitin osalla viimeisimpään.
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös