Vuoden 1990 paikallisliikenteen aikatauluja tutkimuskäyttöön?

Liittynyt
9 Maaliskuu 2009
Viestit
2
Hei kaikki Uudenmaan liikenneharrastajat!
Teen Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan alueelta liikenteen ja maankäytön analyysiä Suomen ympäristökeskuksessa. Tutkimuksessa käytetään hyväksi vanhoja aikatauluja ja reittikarttoja. Hakusessa olisi vielä paikallisliikenteen aikatauluja ja karttoja vuodelta 1990 (+-2 vuotta) seuraavilta kaupunkiseuduilta:

-Järvenpää
-Riihimäki
-Porvoo
-Loviisa

Mikäli löydät arkistoistasi jotain em. materiaalia (paperisena tai sähköisenä) ja haluaisit lainata ainestojasi tutkimuskäyttöön, ota yhteyttä p. +358 40 014 8877 tai sähköpostitse/yksityisviestillä.
 
Suomen ympäristökeskus on osa valtion ympäristöhallintoa. Etkö saa tarvittavia tietoja ja asiakirjoja virkateitse liikennelupaviranomaisilta tai asiaankuuluvista arkistoista?
 
Hei Jouni,
Pääosa aineistoista on hankittu virkateitse liikennöitsijöiltä, kunnilta ja muista virallisista arkistolähteistä. Em. alueille tää ei kuitenkaan ole valitettavasti onnistunut tätä kautta. Aikatauluja saattaa olla yksityishenkilöillä, vaikka viralliset tahot eivät niitä arkistoikaan. Tämän takia Joukkoliikennefoorumin kaltaisten asiallisten kanavien käyttö aineistohankintaan on perusteltua.
 
Takaisin
Ylös